LCHF

Våga be om LCHF!

Det är många som suckar och stönar när man meddelar att man äter LCHF. De tänker att allt blir så himla jobbigt och att man ska behöva anpassa sig och så vidare. Faktum är att det fungerar väldigt bra nu för tiden och de allra flesta restauranger kan hjälpa en med kosten. Vill din familj äta på en spansk tapasrestaurang, följ med och fråga personalen vad de har att erbjuda dig. Det blir inte enklare! Våga be om LCHF!

När vi var på spa förra helgen frågade vi långt i förväg om de kunde ordna LCHF till oss och det var inga problem alls. Det var väldigt lätt att utesluta kolhydraterna vid förrätten samt huvudrätten och när det kom till desserten fick vi in en ostbricka i stället. Visserligen stack de med marmelad och knäckebröd men det var ju bara att hoppa över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s