Allmänt

Gekåsshopping

Tidigare i veckan åkte vi en sväng till Gekås. Målet var att köpa kläder, vinterprylar och även julklappar eftersom jag inte har tänkt åka dit mer i år! Man vet ju dock aldrig men det är i alla fall så planen är här.

Min vana trogen kikade jag in bland träningskläderna på dam och döm av min förvåning när jag kände att jag ville ha typ allt. Det var SÅ mina färger; vinrött, svart och grönt. Dessutom hade exempelvis träningstightsen rätt coola detaljer så ja, jag köpte två par. 150:-/st liksom – inget att snacka om. Letade även förgäves efter t-shirts i min storlek men man kan inte få allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s