Allmänt, LCHF

En variant av fettkaffe

Jag har testat ett par olika varianter av fettkaffe och ägglatte men det är liksom inget som faller mig i smaken. Häromdagen bestämde jag mig för att testa fettkaffe på nytt och ja, det blev godast hittills men ändå lite sisådär i smaken.

Denna gång stavmixade jag en kopp kaffe med en ganska stor skvätt vispgrädde och kryddade med ytterst lite kanel. Tidigare har jag testat med smör och kokosolja i men det smakar verkligen skit så det här var bättre men som sagt, inte 100%. Jag får experimentera fram något helt enkelt!

En reaktion till “En variant av fettkaffe”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s