Allmänt

Vad hände 2017?

Vi började 2017 väldigt bra och gick ner drygt 20 kilo båda två. Hur kommer det sig nu då att vi är där vi är? Jo, någonstans runt mitten av maj-juni började det hela balla ur. Jag testade väldigt, väldigt liberala grejer och festade i sötningsmedel. Det var Lohilo, det var Tweek Sweets, ProPud och det var alldeles för mycket Barebells. Självklart inte dagligen men alldeles för mycket. Vi strävade efter att hitta något ”snabbt och lätt”, något att plocka med i väskan när suget satte in eller vi var hungriga när vi i själva verket matade sockermonstret. Eller, jag gjorde det i alla fall.

Jag gick inte upp i vikt men jag gick inte heller ner och därför sviktade ju både intresset och motivationen. Såklart. På detta renoverade vi vårt kök och hade inte normal tillgång till spis, ugn eller annat och det blev ganska jobbigt. Någonstans där övergav vi LCHF och fortsatte mata sockermonstret i stället och på den vägen är det. Sad but true!

Denna gången blir det inget sötningsmedel för min del utan jag håller mig till kolsyrat vatten och andra typer av ”snacks”. Ölkorv och ost funkar bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s