LCHF

En typ av fasta

Jag jobbar ju natt och tidigare har jag ätit runt 23 och sedan frukost vid 5.30. Nästa gång jag då ätit därefter har varit när jag har vaknat. Nu experimenterade jag lite i början av veckan och tänkte att eftersom jag håller mig mätt i så pass många timmar på LCHF-mat så måste jag ju inte ha mat på natten. Så jag provade att ta bort det.

I måndags åt jag en ganska rejäl middag vid 20 och var därefter inte hungrig. Det blev en kopp te med lite kokosfett och grädde samt en ostbit mitt i natten. Inte var jag hungrig till frukost heller och sedan sov jag ju hela dagen. När jag vaknade kände jag inte heller någon hunger och åt igen först vid 20. Alltså någon form av fastedygn! Natten som följde gjorde jag likadant och ja, det verkar ju fungera. Åtminstone så länge jag äter en stadig middag senare på kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s