Träning

Hur får man in träningen?

Just nu tränar jag inte alls och har inte gjort på ett par månader. Tragiskt men sant! Dessutom betalar jag för ett gym-medlemskap som jag inte nyttjar och bara det är ju egentligen piss MEN sedan vi flyttade har det liksom blivit lite av ett projekt att ta sig till gymmet som numera inte innebär gångavstånd utan bilresa. I sommar har jag dessutom jobbat större delen och läst två kurser på distans samtidigt som barnen har varit hemma så ja, det har varit mycket. Det kommer inte bli bättre nu i höst.

Så, hur får man in träningen? Jag tänker att lite träning är alltid någon träning. Det är egentligen en perfekt promenadsträcka till förskolan och att få in den vardagsmotionen vore bra. Dessutom har vi kettlebells och yogamatta i förrådet så varför inte använda grejerna? Köra 30 minuter bara innan man går och lägger sig eller vad som helst. Ta gymmet de dagar man kan men inte känna någon press över det.

Det pratas ju väldigt mycket om mål och så men mina stora mål är inom viktminskning och kost. Om jag måste sätta ett mål så säger jag att röra på mig minst två gånger i veckan. Det borde inte vara omöjligt, om det så är 1,5 timme eller 30 minuter.

En reaktion till “Hur får man in träningen?”

  1. Ja jag håller med dig, det är svårt att få in träningen i vardagen och dessutom så att den blir hållbar. Jag sitter just nu och försöker lägga upp ett schema som fungerar för mig hela hösten 🙂 Spännande, lärorikt och nyttigt. Hur jag har tänkt finns på bloggen. Schemat kommer ut i slutet på veckan. Lycka till! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s