LCHF

Snabba, enkla lösningar

Ibland kan det ju bli snabba och enkla lösningar när det kommer till maten, det gäller bara att välja det som är bra framför det som är mindre bra. Häromdagen hade vi ont om tid och behövde få i oss mat, därmed köpte jag en sallad med kyckling, grönsaker, ost och vitlöksdressing. Helt okej för att vara LCHF!

Det finns flera sådana lösningar så börjar man med LCHF och känner lite panik över vad man ska äta när det är stressat eller om man är ute på stan så förbered er lite innan, läs på. Något annat som går snabbt att göra hemma är ost- och skinksås och sedan servera med exempelvis grönsallad. Eller varför inte caprese?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s