Träning

Hur blir det med träningen?

Jag fick frågan igår hur jag hade tänkt göra med träningen och ja, det är lite av ett oskrivet blad. Jag har alltså inga mål där, ÄN. Mitt gymkort gäller till och med slutet av januari och jag har väl tänkt utnyttja det men eftersom vi kommer ha så otroligt lite tid över blir det nog att fokusera på power walks och övrig hemmaträning. Vissa dagar kan jag, som sagt, säkert bege mig till gymmet också men det är inte lika mycket fokus på det som tidigare. Dessutom har vi flyttat så vi bor betydligt längre från gymmet nu, vilket gör att det kräver mer tid än vad det kanske är värt.

Jag ska fila på en mer långsiktig plan här men det kommer när det kommer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s