Kost

Vad äter vi och vad skippar vi?

LCHF betyder olika för olika människor. Dels för att man har skapat sig en egen uppfattning men också mycket för att man gjort livsstilen till sin egen och bestämt sig för vad som ska ingå och vad man tolererar.

Det här äter vi:
Mejerier och ägg
Kött
Fisk och skaldjur
Naturligt fett, feta såser
Ovanjordsgrönsaker
Nötter, fröer

Kommentar: Inga konstigheter egentligen. Det är bara nötter och fröer jag är väldigt, väldigt restriktiv med eftersom det triggar mig. Jag har valt att ha det i bröd och granola för att variera min kost.

Det här äter vi inte:
Spannmål
Socker
Frukt
Lightprodukter
Sötningsmedel
Bär

Kommentar: De översta fyra är självklara.  Sötningsmedel åt och drack vi förra gången och mannen kommer fortsätta med det men inte jag. Det är inte hela världen om det händer men tanken är att jag inte ska få i mig sötningsmedel. Detsamma gäller bär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s