Kost, Träning, Viktminskning

Vägning, delmål och annat tjafs

Den här gången ser det lite annorlunda ut vad gäller vägning, delmål, mätning och annat så jag tänkte uppdatera er lite kring det.

Vägning
Vägning kommer att ske på söndagar. Det beror till största delen på att vi oftast är lediga båda två på söndagar och det blir då lätt att komma ihåg. Första vägningen sker alltså på söndag 19/8 då det gått en vecka + en dag.

Mätning
Senaste mätningen som gjordes är från den 12 juni men vi börjar om med nya mått på söndag, alltså den 19/8. Därefter kommer måtten tas en gång i månaden vid ungefär samma tidpunkt. Måtten kommer att presenteras på samma sätt som tidigare.

Mål och delmål
Det stora målet är att gå ner 46 kilo, gärna 50 men det får tiden utvisa lite. Jag har också som mål att ha ett midjemått på max 75 cm. Detta kan dock bli lite knivigt eftersom jag redan nu har en del lös hud och det kommer inte att bli mindre.

När det gäller delmålen kommer jag att sätta upp dem här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s