Allmänt

I’m back, for real!

Okej, vänner. Från och med idag kör vi 100% stenhård LCHF igen. Det gick ju grymt bra för oss ungefär januari-juni förra året men sen vet jag inte vad som hände. Eller jo, som vanligt föll vi för frestelser som vi samtidigt satt och klagade över. Det smakade kemiskt, konstigt och vi mådde dåligt men vad gjorde väl det? Och väl i syltburken är det ju så jävla svårt att släppa greppet. Ni vet hur det är.

Vi har gjort några tappra försök att komma på rätt väg igen. Jag anmälde mig till och med till Viktväktarna all inclusive i våras, men även det rann ut i sanden så jag upptäckte att det faktiskt inte var det som var min grej. LCHF fungerar för oss, LCHF får mig att må bra så nu kör vi.

Jag ska försöka hålla liv i den här bloggen men eftersom jag både ska plugga och jobba i höst kanske bloggen inte prioriteras först. Hoppas ni har förståelse för det men lite grann kommer garanterat komma. Peppinlägg, matsedlar, vanliga frågor och så vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s