Allmänt

Ett helt nytt år – 2018

Så var det då ett helt nytt år, nämligen 2018. Mitt stora mål för året är att fortsätta viktnedgången OCH komma i mål! Vi går tillbaka till LCHF från och med idag och det blir alltså en omstart. För min del blir det också helt utan sötningsmedel och annat tjafs, så långt det går.

Jag kommer att sätta upp lite nya delmål efter vägningen idag och sedan hoppas jag det rullar på! Jag kommer inte kunna träna supermycket men målet är i alla fall 3 dagar i veckan. Det känns genomförbart.

Hoppas ni vill följa med på min resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s