Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 24

Så har vi ÄNTLIGEN kommit fram till julafton men sorgligt nog är det ju julkalenderns sista dag! Dagen till ära vinner en person ett par valfria träningstights från Gymshark. Tightsen på bilden ovan är bara några av de olika ni kan hitta i Gymsharks sortiment.

Tävlingsregler
– Kika in hos Gymshark och välj ut vilka tights du skulle vilja ha. Motivera även kort varför just du ska vinna. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @nilmaiform på Instagram eller Nilma I Form på Facebook. Glöm ej att ange vart du följer samt i vilket namn.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS LINDA SANDBERG!

46 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 24”

 1. Min plan för nya året är att börja på gym. Jag är en löpare som har världens ostbåge-hållning och behöver stärka upp core och rygg ordentligt! Ett par fit leggings hade suttit fint så att jag iaf såg snygg ut 🙂
  Följer på instagram (greskapet) och hoppas på mycket inspiration där!

  Önskar dig en riktigt God Jul!

  Gilla

 2. SLEEK SCULPTURE LEGGINGS charcoal marl. Helt otroligt snygga! Ser också ut att vara riktigt bekväma. Min motivation till träning höjs om jag kan ta på mig träningskläder som har dessa egenskaper.

  Gilla

 3. https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-high-waisted-seamless-legging-black-marl Hade jag valt, kollat på dessa så länge men tyvärr inte inom budget för en student! Jobbar hela julen och då familjen åker iväg blir det tyvärr inte mycket firande för min del! Att få vinna denna lucka hade därmed gjort min jul, och verkligen varit den bästa julklappen! Följer på insta: lindahljacqueline , hoppas på det bästa!! God jul 🙂

  Gilla

 4. Ett par flex i storlek S hade varit drömmen då alla snackar så bra om dom så vore det drömmen att få testa och kanske få sig ett par nya favoriter i rätt storlek😍 Jag följer dig på insta jag heter Jessica4.0 samt att jag följer dig på Facebook jessica Holmberg.
  Att vinna dessa vore bästa julklappen av alla🙌🏻

  Gilla

 5. DRY SCULPTURE LEGGINGS lila i strl M skulle jag vilja ha 😊
  Som en treat till mig själv för att ha slutfört Dietistutbildningen och få komma igång med träningen igen, då jag inte haft varken tid eller ork under slutspurten på programmet som innefattade bla praktik på annan ort.
  Jag följer dig på Insta under JenJ0y.

  Gilla

 6. FIT LEGGINGS i CHARCOAL/CRANBERRY!
  Det vore en fin motivation för att komma igång med träningen igen efter helgerna, är så lätt att inte ta sig tid nu i jul, tyvärr!

  Gilla

 7. Röda High Waisted Seamless Leggings i storlek Medlum hade varit drömmen. Då jag nyligen gjort en viktresa och tappat 10kg samt är studerande är detta den julklapp jag mest av allt önskar mig men inte har råd med.
  Följer dig på Instagram och Facebook under namnet mariawilgotson 👏🏼💪🏼

  Gilla

 8. God Jul i stugan önskar @matkontrollanten 🙂
  Nu önskas ett par snygga tights till tanten.
  Dessa föll mig i smaken,
  eftersom de förhoppningsvis sitter som smäck kring baken?!
  Julgodis, mat och annat gott det blivit i år.
  Men jag troget två gånger i veckan året om till gymmet går.
  Lite nytt vore fantastiskt kul,
  och skulle vara en perfekt avrundning på årets jul.
  https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-flex-leggings-light-grey-marl-pale-turquoise Strl S 🙂 God Jul och tack för en härog julkalender 😀

  Gilla

 9. Jag skulle vilja vinna ”high waisted seamless leggings” helst i svart. Och dessa var snygg och hög midja är att föredra vid en midjelös människa. Dessa ska användas vid det nya året för att tränas i. Praktiska och snygga träningsbyxor motiverar att vilja träna.

  Gilla

 10. High Waisted Seamless Leggings
  Beet Marl
  Dessa läckra, o vilken start på nya trännings året de skulle vara att få gå o träna i dessa!

  Gilla

 11. Hej Nilma, glad Julafton!!! Såklart jag vill vara med och tävla! Har just hittat snyggaste tightsen på Gymshark, HIGH WAISTED SEAMLESS LEGGINGS
  BEET MARL https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-high-waisted-seamless-legging-beet-marl i rött. Jag har letat efter snygga gymtights några veckor men fast det finns så mycket att välja på har jag inte blivit helt wow-ad förrän nu! Dessa nog snyggast hittills! (men alldeles för dyra)
  Javisstja, motivering: Jag har alltså letat, med andra ord: behövt. Jag äger att par billiga tights som går till knäet, jag trivs inte med den längden alls. Och så vill jag gärna se snygg ut på gymmet! Och jag har väldigt tight budget så denna vinst skulle vara helt toppen för mej! Det skulle bli roligare att träna och jag skulle känna mej så himla fin!
  GOD JUL!!!

  Gilla

 12. Följer på Instagram som elaisa_56
  Jag har gjort två ryggoperationer senaste åren, med lång och jobbig rehabilitering. Har fått börja väldigt, väldigt försiktigt att träna, eftersom jag har kroniska nervsmärtor efter den allra första ryggoperationen för fem år sedan.
  Sjukgymnasten anser att nu är det dags att börja träna så smått på gym, med enkla lätta redskap och öka på pö om pö. Skulle vara så roligt att få ha fina och snygga tights då, och inte mina urtvättade pösiga mysbyxor! Har aldrig ägt tights som du så snällt lottar ut, och de jag skulle önska om jag vinner är:
  Highwaisted seamless leggings i färgen Blueberry Marl och storleken L.
  Tänker att eftersom de är höga i midjan ger se stöd åt ländryggen och bäckenet, där jag nästan helt saknar muskler.
  Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

  Gilla

 13. https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-flex-leggings-black-marl-charcoal
  Dessa tightsen tyckte jag var otroligt snygga!
  Jag är en av dom som började träna ganska sent i livet men bättre sent än aldrig och jag är stolt över att jag tagit makten över min kropp.
  Något jag dock inte är så stolt över är min träningsgarderob…
  Dels äger jag inte så mycket träningskläder utan kör mest samma-samma och de jag har är ganska slitna, urtvättade och noppriga.
  Jag har inte riktigt haft ekonomin till att köpa massa nya kläder de sista och definitivt inte träningskläder.
  Är verkligen i behov utav ett par snygga tights i RÄTT storlek (har gått ner ett par kilon så de jag har är för stora) och dessa hade varit perfekta.
  Hoppas på tur och god jul till dig
  (Jag är inte så aktiv men har gått in och gillat på fb @Meline Hjort)

  Gilla

 14. Jag vill ha dessa tights, flex leggings i storlek small: https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-flex-leggings-charcoal-marl-peach-pink . Följer dig på instagram via kontot @balanceishealth

  Jag vill vinna dessa tights som en present till mig själv då jag fyller år idag. Jag har kämpat hårt detta år och tagit mig tillbaka från ett träningsmissbruk och uppehåll i skolan. Nu är jag starkare både mentalt och fysiskt, och dessa tights skulle vara som en belöning och klapp på axeln och samtidigt en motivation till att fortsätta utvecklas!

  Gilla

 15. Mina favorittights sprack under bodypumpen igår. Riktigt tråkigt, därför skulle jag bli så glad om jag vann nya tights.

  Följer på instagram (@watermeloncookie).

  Gilla

 16. Jag skulle vilja vinna dessa https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-high-waisted-seamless-cropped-legging-beet-marl då de dels är ruskigt snygga men också för att jag är i desperat behov av nya träningskläder. Jag har tappat drygt 22 kilo och det märks verkligen på såväl kläder som träningskläder. Detta hade varit ett perfekt tillskott i garderoben.
  Jag följer på FB, Linda Sandberg.
  God jul!

  Gilla

 17. Nämen wow, vilken fantastiskt vinst! Min dotter växer så det knakar och nya idrottskläder tycks ständigt behövas. Det vore därför underbart att få överraska med https://se.gymshark.com/collections/bottoms/products/gymshark-dreamy-leggings-indigo som var riktigt snygga och som skulle passa henne så bra. Det hade blivit den perfekta gåvan att inleda det nya året med när skolan drar i gång igen för henne i januari.
  Följer bägge sidorna på FB (Sanna Kaakinen).
  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 18. I somras påbörjade jag min hälsoresa, med att äta bättre och motionera mera. När jag min trötta och orkeslösa kropp hade väckt, började min styrka byggas på direkt. Nu vill jag nästa steg ta, och röra på mig varje da´. Med dessa snygga tights är jag ostoppbar, och inga överflödiga kilon kommer på mig vilja stanna kvar. https://se.gymshark.com/products/gymshark-dreamy-cropped-leggings-black

  Följer på instagram: anny_my

  Gilla

 19. Jag fastnade lite extra för ”Flex leggings charcoal marl/peach pink” . Dom skulle komma till stor användning nu när jag äntligen kommit igång med träningen! 💗

  Följer på ig (vipcarroo)

  Gilla

 20. Litenskrutt på Instagram.
  Modell och färg; SLEEK ASPIRE LEGGINGS
  PURPLE WASH
  Inför våren när jag hoppas på nya resultat och målet på 21 k är satt vore dessa perfekt! 👌🏻🌟 och kanske främst att jag ingen julklapp fick. Vare sig från Barn eller make….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s