Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 23

Så var det återigen dags för mig att dela ut lite julklappar! I dagens lucka finner ni en låda med Barebells i smaken salty peanut. Vinnaren får alltså hem 12 st proteinbars i denna goda smak. Varje bar innehåller 20 g protein, mindre än 200 kcal och mindre än 2 g socker.

Tävlingsregler
– Vad tycker du är det bästa med julen? Motivera ditt svar. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @nilmaiform på Instagram eller Nilma I Form på Facebook. Glöm ej att ange vart du följer samt i vilket namn.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARIA WILGOTSON!

48 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 23”

 1. De bästa med julen är när man får umgås med nära och kära, man äter god mat, pratat och barnen är så förväntansfulla och glada 🙂

  Gilla

 2. Det absolut bästa är att hela familjen samlas 🙂 Våra tre söner är på hemmaplan. I år är för första gången även två ”svärdöttrar” med oss. När Kalle Anka börjar – då startar julledigheten för oss. All form av hushållsarbete är bannlyst! Ja, vi tar ju undan disken efter maten som består av julbordets rester. Enbart avkoppling med spel. lekar och massor av härligt skratt!

  Gilla

 3. Mm vad gott!
  Jag har faktiskt aldrig gillat julen riktigt. Men i år känns det roligare då det är min dotters första jul. Så det blir kul att se hur hon reagerar på allt. Hon älskar iaf alla tomtar som vi ställt fram 🙂

  Följer på instagram: hoofens

  Gilla

 4. Den jultradition jag älskade mest som barn… var att förväntansfullt vänta på jultomten vid vår upplysta gran… Men när åren gick försvann en förväntan… jag saknar dock att ha denna längtan. Nu har vi fått egna barn och vår pojke är tre fyllda år… tänk vad underbart när jultomten åter kommer och går. Den största kärlek jag har till er… nu vill jag bara fira julen alltmer! ❤

  Gilla

 5. Följer på Instagram som elaisa_56

  Jag tycker att det allra bästa är lugnet och friden. Att få umgås med familjen. Att vi syskon gör sådant under julhelgen som vi alltid gjorde som barn, inga märkvärdiga saker, men till exempel en tävling ”Gissa vad jag ser i granen?” Jag gör alltid det julgodis som min mor gjorde. Tycker om att åka till gravarna och tända ljus för all våra nära och kära som inte är med oss längre. Gå till kyrkan och lyssna på Julevangeliet och alla vackra och stämningsfulla julsånger.

  Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År! 🎅🎁🎄🌟

  Gilla

 6. Alla lugna, snälla och glada känslor som finns och märks på alla sätt, det ligger liksom givmildhet, omtanke, förväntan, glädje och värme i luften.

  Gilla

 7. Det bästa är stämningen alla är samlade, man lyssnar på julmusik, bakar, brasan är tänd, paradis asken, julskinkan och Janssons frestelse är inte så dumma dom heller ! Sen ska man såklart inte sticka under stolen med att det är en del av traditionen att få sina paket 🎅🏼🎁 följer dig på instagram under namnet zoeviertutakk (följer även barebells om det är ngn 🌟 I kanten ) ❄️☃️

  Gilla

 8. Följer dig på Instagram! Dennis_pettersson!
  Det bästa med julen är att ha alla i familjen samlad och bara mysa! Även saffran är hack i häl 🙂 🎅🤣

  Gilla

 9. För mig är det bästa med julen att så många människor öppnar upp sina hem och sina hjärtan för de som har det svårt. Julen är en tuff högtid för många som är ensamma men på något sätt söker sig människor till varandra och blir starka tillsammans. Jag önskar att den julglöden skulle finnas året om. ❤️

  God Jul ⭐️

  (Följer dig givetvis på instagram och Facebook. Även bästa Barebells.)

  Gilla

 10. Det bästa med julen är självklart all MAT 😃 frossa frossa! Och lika härligt att sedan få starta ett nytt år fullt med träning 😎💪 Jag lär dock behöva dessa bars vid avvänjningen av all julmat/godis, please help!🙏

  Följer på instagram!
  Evelinagardfeldt

  Gilla

 11. Det bästa med julen är att få träffa alla nära kära. Umgås, mysa och äta tillsammans. Sen skadar det ju inte att ens föräldrar bor i olika städer vilket betyder att en får fira två jular. Det vill säga två dagar med familj, tända ljus, god mat och såklart det allra roligaste… FAMILJESPEL! 😀

  Gilla

 12. Det bästa är att få umgås med familjen och bara ta det lugnt. Sen är det väldigt roligt att ge julklappar också, speciellt till de lite yngre. Alltid lika roligt att se hur deras ansikten lyser upp av lycka när de får något som de önskat sig.

  Gilla

 13. Att få umgås med familjen. I år ska vi spendera dagen hos sambons syster och jag hoppas vi får en trevlig dag och kväll. Spela spel och äta gott.

  Gilla

 14. Följer på Facebook (Annika Nilsson) och på instagram (aneritrea)
  Det bästa är att familjen samlas och sjunger julsånger tillsammans! Vi är inte några sångare alls, och sjunger aldrig annars, men till julen så sjunger vi av glatt hjärtat! Hellre än bra! Och det är superkul!

  Gilla

 15. Detta är den bästa vinsten i någon julkalender, någonsin!
  Jag tycker det bästa är maten, älskar all julmat, glögg osv, och att ta det med alla nära och kära!
  Följer på instagram (Stellaskoog)

  Gilla

 16. God mat, hyacinter, amaryllisar, stillsamhet, träffa nära och kära. Se på Kalle Anka med mina katter i knäet samtidigt som jag äter mammas goda knäck.

  Gilla

 17. För mig är det bästa med julen att få möjlighet till att släppa på alla måsten som ständigt cirkulerar i ens vardag. Tid som man i stället kan spendera tillsammans med nära och kära, och lägga på andra som har det tufft. För det om något är härligt med julen, det där att de flesta människor öppnar upp sina hem och sina hjärtan till andra som står ensamma.
  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din sida på Instagram (mammasvardag).
  Kram Sanna

  Gilla

 18. För mig är det bästa med julen att få möjlighet till att släppa på alla måsten som ständigt cirkulerar i ens vardag. Tid som man i stället kan spendera tillsammans med nära och kära, och lägga på andra som har det tufft. För det om något är härligt med julen, det där att de flesta människor öppnar upp sina hem och sina hjärtan till andra som står ensamma.
  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din sida på Instagram (mammasvardag).
  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

  1. Glömde motivera men det är så lätt att missa att umgås under året så kag uppslattar verkligen att det blir tillfälle till det under julen!

   Gilla

 19. Att ta en paus från vardagsstressen, förvisso kan det vara lite stressigt inför jul, men den stressen är kreativ , rolig och givande och tillfällig.Sedan är det bara njutning av god mat, umgänge och sovmorgnar tills julledigheten är över.
  Älskar julen !! Följer på Fb 😊

  Gilla

 20. Det bästa med julen är den goda stämningen med nära och kära, men även Alladinasken. Även om den går att köpa året runt så smakar den aldrig så bra som den gör på julafton 🙂

  Gilla

 21. Precis som alla andra tycker jag det bästa med julen är att samlas med sin familj. Man glömmer lite tid och rum och får bara njuta av varandras kärlek och närvaro.
  Jag älskar också tacksamheten som de allra flesta utav oss känner under juletider, det känns som alla blir lite bättre människor och det är underbart tycker jag!
  Jag följer på instagram (@isabellaemmma)
  Tack för en fin kalender och god jul!

  Gilla

 22. Julkänslan! Den man skapar tillsammans, med gemenskapen, julklapparna, tomten, vanorna, hur man liksom reser i tiden och bara blir ett barn igen då allt är sig likt från år till år❤️ Sen att jag fyller år den 24:E är en liten bonus att hänga i julgranen 🙈🌲🎅🏻

  Gilla

 23. Jag tycker det bästa är att träffa nära och kära och äta något gott inte massor.Kanske se en julfilm,spela familjespel och att göra något utomhus kanske promenader skidåkning om det finns snö.Den som fanns här har smält bort elva plusgrader om det är riktigt.Kanske lite julgodis framför Kalle Anka för oss som tittar ja alla förstås de yngre tycker inte det är något märkvärdigt.

  Gilla

 24. Lugn och mys med kära
  lite gott förtära
  se barnaögon tindra i jul
  ge gåvor som är lite kul
  pyssel och papperskrus
  Spela spel och juleljus
  @zemam på Instagram
  Anna Larsson på Facebook

  Gilla

 25. Det bästa är alla dofter av hyacinter och nybakta pepparkakor.Och att känna lugnet bara njuta av ledigheten och umgås med nära och kära.

  Gilla

 26. Helt klart att umgås med mina bästa, familjen och sambon ❤️❤️ Och alla underbara dofter, tex hyancinter, pepparkakor, glögg, granen, saffran mm. Underbart 😍😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s