Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 22

I dagens lucka sponsrar Swegmark of Sweden med sportbehån Movement. Vinnaren får alltså en Swemark Movement i valfri färg och storlek hemskickad.

Movement har extrem support och är framtagen för varje dag träning och löpning. Den ger ett bra stöd, sitter bra och ger fin form åt bysten. Materialet låter huden andas och transporterar effektivt bort fukt från kroppen. Axelbanden är vadderade och behån går att knäppa vanligt eller som brottarrygg. Behån är gjord av Öko Tex-certifierade textilier.

Här kan ni läsa min recension av behån.

Tävlingsregler
Kika in här och välj vilken färg och storlek du skulle vilja ha. Motivera även kort varför just du ska vinna dagens lucka!
– Följ @swegmarkofsweden och @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en extra stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS SOFIA SKOOG!

47 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 22”

 1. Jag kan bara hålla med, Swegmark gör mig inte besviken. Äger inte så många sportbehåar så en ny vill jag självklart ha. Den mycket läckra turkosa i stl. 90 C.

  Gilla

 2. Svart då den passar bäst ihop med färgerna på mina träningslinnen
  Vill gärna vinna för jag har bara en träningsbh för tillfället och får tvätta den typ jämt iom att jag tränar ofta så skulle vara super att ha åtminstone en till

  Gilla

 3. Jag tyckte den e ljusblått var väldigt fin, fint med färg på träningskläder
  Är i stort behov sv en ny träningsbh så därför skulle jag gärna vinna
  75a

  Gilla

 4. Den som heter MOVEMENT – SWEGMARK är grymt snygg! I storlek 70E.
  Det är väldigt svårt att hitta en sportbh som sitter bra när man är storbystad, jag har ännu inte hittat någon som är perfekt. Men denna visar stort potential!

  Gilla

 5. Så skönt det skulle va om jag hittade en bh som satt bra. Då jag rider är det lätt att bh:n glider. Skaver ska den inte göra när jag spinning på gymet köra. Den ska funka i alla väder och passa till de flesta kläder.

  Gilla

 6. Ny sportbh förnöjer,
  och pulsen definitivt förhöjer.
  Med Swegmark får vi extra fart, roligare träning – så uppenbart.
  Med en passform som klippt och skuren,
  hoppas jag nu bara på turen.
  Det vore mig en ära,
  att Swegmark Courage få bära!

  Gilla

 7. COURAGE – SWEGMARK 80 b
  hade varit perfekt för mig som tränar, jag har inte råd med ny bh så den börjar bli rejält utsliten och lukta svett.

  Gilla

 8. Hej!
  Vilken toppenbra vinst. Efter att ha behandlats för bröstcancer under sommaren och hösten är jag nu stark nog att börja träna lite smått igen. Eftersom mina behag inte riktigt är sig lika som förr så behöver jag ju en ny sport-bh så det är ju kanonbra att nu ha chans att vinna en och dessutom en som är riktigt snygg och funktionell. Jag har mätt lite och tror att en 85D skulle bli bra och jag väljer en svart om jag har turen att vinna. Följer båda sidorna på insta.

  Gilla

 9. Åh den turkosa i st 80 E vore perfekt. Så fin. Har inte hittat någon sportBH jag trivs med o inbillar mig att jag skulle komma igång med träningen om jag hade en som satt bra!

  Gilla

 10. I Nilmas kalender har jag spanat
  En snyggare sport-BH än jag anat

  Movement från Swegmark är så konstruerad
  Att ingen som tränar i den blir generad

  Funktionen är toppen, designen har klös
  Den hjälper kroppen för dam och tös

  För joggare, yogare, muskelbyggare
  Blir all träning tryggare, snyggare

  I denna kalender har jag vart’ en tyst en
  Men, käre tomte, kom hjälp mig med bysten!

  På Ig ab.vanilla
  85A SVART

  Gilla

 11. Åh detta skulle verkligen användas flitigt då jag tränar 6-7pass i veckan och vore ett grymt avslut på detta fantastiska år med -39,9kg än så länge så att få vinna detta vore en grym belöning för allt hårt arbete och vore rena drömmen🙌🏻⭐️😍💃 Skulle vilja ha ljusblå i 75e 👌🏻 följer båda på instagram⭐️

  Gilla

 12. Hade velat vinna denna grymma sportbhn i svart storlek 75 D.
  Jag är nog inte den enda med lite större byst som finner det omöjligt att hitta en bra sportbh som ger tillräckligt med stöd. Faktum är att jag inte har en enda som är bra nog att användas på egen hand utan jag har alltid dubbla. Skulle aldrig kunna löpträna utan att ha dubbla bh:ar. Helt vansinnigt jag vet men ingen jag köpt är bra nog.
  Hoppas att ha turen att vinna denna och att den ger bra stöd och passar mig och min kropp!

  Gilla

 13. I somras bestämde jag mig för att börja leva ett mer hälsosamt liv, Jag började träna och äta bättre och sedan dess har midjan minskat 18 cm. Jag har fortfarande en bra bit kvar, innan jag är där jag vill vara, men denna vinst skulle definitivt motivera mig att fortsätta kämpa, Håller tummarna för att vinna sportbehån Movement i stl 95D.

  Gilla

 14. Jag skulle gärna vinna den rosa i storlek 75E.
  Swegmark brukar ha riktigt bra sportbh:ar, vilket är så viktigt när man har en del massa att hålla fast, speciellt när man löptränar!

  Gilla

 15. Den rosa i stl 85 C 😍
  Med minus 19 cm vid bröstet är alla för stora, så med denna vinst slupper jag för stora träningstoppar!

  Gilla

 16. Vill gärna vara med och tävla idag igen. Min sport-bh är från år 2000, helt seriöst. Swegmark verkar fantastiska, och stort plus för att de är miljömedvetna! Turkos 70d hade varit fantastiskt ♥

  Gilla

 17. En Movement, en svart i 70 E-
  är det jag i mitt julklappspaket vill se-
  ger mig det rätta stödet,
  vinner jag är det nog ödet…
  må 2018 bli mitt bästa träningsår
  om jag den bästa träningsbh:n får…

  Gilla

 18. Har länge eftersökt en tränings-behå som jag kan ha och här finns en att vinna till och med. Hoppas verkligen jag har tur. Önskar en BH i svart storlek 100 D.

  Gilla

 19. Svart 80B skulle vara en bra morot då jag tappat motivationen men har som löfte till mig själv att röra på mig mycket i jul och som mål känna mig nöjdare med min kropp till i Mars då jag ska gå och se Darin 😍😍

  Gilla

 20. När jag nu tagit steget från hemmaträning där ingen ser till regelbundna besök på gymmet så vore det toppen med en träningsbh värd namnet… blå/turkos i storlek 100C (enligt deras tabell, inte den storlek jag hade senast jag köpte bh men det var ju några kilo sen förstås) vore en höjdare!

  Gilla

 21. Vilken härlig tävling!!
  Jag önskar vinna turkos färg (riktigt läcker) i storlek 70 D. Ska börja med yoga igen efter uppehåll på några år. Pendlar i vikt och har därför ingen sportbh som sitter bra. Ha det så gott!!

  Gilla

 22. För mig har det alltid varit jobbigt att ha lite större byst. I träningssamanhang känns det som man blir uttittad och det är svårt att slappna av när man inte får rätt stöd. Det verkar som de flesta sportbehåar är designade för trådsmala tjejer och fokus är mest på att de ska vara snygga men de ger inget stöd och har noll komfort. Skulle denna kunna hjälpa mig att känna mig bekväm och självsäker när jag tränar skulle det betyda så himla mycket. För mig spelar färgen ingen roll men eftersom den kommer att användas mycket och till alla typer av plagg så önskar jag mig en svart! Hoppas så på detta!

  Gilla

 23. Jag önskar mig en svart i strl 80B. Har bara en bra sport-bh så den ligger jämt i tvätt känns det som. Hade varit gött att få en till att varva med. Dessutom har jag hört mycket gott om Swegmark och vill gärna prova en därifrån!

  Gilla

 24. Aldrig ägt en sportbh men känner verkligen att det är dags nu! Har nämligen lovat mig själv nu i 43-års present att börja ta hand om min kropp. Har redan lagt om kosten så nu är det bara träningen som saknas! Skulle valt den svarta i storlek 75 B om jag hade turen att vinna ❤

  Gilla

 25. Vilken toppenvinst! Swegmarks sport BH:ar gör verkligen det de ska. Riktigt snygga är de också. Jag är i stort behov av enst en) är rejält utsliten och ful. Tänkte nästan skippa träningen sist pga detta. Hoppas på vinst så att jag blir peppad för träning igen…det behövs nu efter magsjuka och andra tråkigheter.

  Gilla

 26. Wow, vilket fantastiskt pris! Detta är precis vad jag behöver, men är för snål för att unna mig då det HELA tiden tycks dyka upp andra saker framförallt till dottern som känns som viktigare. Men det är väl lite så när man är förälder, att man hela tiden skjuter sina egna behov och önskningar åt sidan och sätter det finaste man har före. Det är givetvis precis som det ska vara, men ibland kan det också vara väldigt negativt då man sällan prioriterar sig själv vilket man faktiskt behöver ibland.
  Önskar mig storlek 100D i färgen turkos.
  Följer bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).
  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 27. Har ofta ont i ryggen pga min byst, inte kul när man tränar .
  Har testat flera sportbehåar under åren, Swegmark vinner
  helt klart på bred front.
  Dock vinner Swegmark inte i pris, speciellt inte då man studerar…
  Nu när nya året börjar har jag gett mig sjutton på att träna mera,
  överflödet på min kropp ska bort!
  Vore en härlig start och superkick att starta året med ett rejält stöd.
  En Beige 90 D Swegmark bh skulle göra mig överlycklig !!

  Gilla

 28. Har bara en gammal sportbehå som är gammal som gatan, och alldeles för liten. Hade varit trevligt med en ny till det nya året, när man ska ta tag i sitt nya liv 😉 85F är min storlek.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s