Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 21

Så har vi kommit till lucka 21 och idag är det Yogobe som sponsrar med en kvartalsprenumeration, värde 499 kronor. Yogobe är träning och yoga online, kort och gott. Det finns massor av videor och vägledning inom yoga, träning och hälsa och du kan träna precis vart du vill – så länge du har en dator/padda/mobil. Enkelt och smidigt alltså!

Tävlingsregler
– Kika in hos Yogobe och berätta vilka videos du är mest intresserade av. Är det någon särskild form av yoga du gillar? Någon särskild instruktör? Behöver du jobba på något? Berätta och motivera kort. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @yogobe och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS DIANA!

9 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 21”

 1. Har velat testa på yoga i flera år. Och nu efter graviditet och noll tid för mig själv så skulle jag behöva träna upp hela kroppen då den inte har lika mycket muskler som förr 😉
  Perfekt att man kan träna hemifrån med.

  Gilla

 2. Jag skulle vilja yoga innan sovdax, för att komma ner i varv och få bättre sömn! Har inte provat yoga så mycket, men en avslappnande variant skulle vara nåt för mig 🙂

  Gilla

 3. Jag är själv inte intresserad men min lillasyster hade ääällssskkaatt denna vinsten. Hon älskar att träna och yoga. Det tog 13 år innan jag ”slapp” vara ensambarn och min lillasyster föddes och det var den bästa dagen i mitt liv och även nu 21 år senare är hon fortfarande stjärnan 🌟 i mitt liv och lyser upp min dag ☀ så hon är värd något extra 💖

  Gilla

 4. Helt perfekt att man kan göra göra detta var som helst bara man har monilen med sig!
  Videon med avslappning tyckte jag var väldigt bra. Att få koppla av, koppla bort allt annat och bara fokusera på sig själv det är något jag borde göra oftare och bli bättre på

  Gilla

 5. Detta vore perfekt för mig att vinna då jag försöker komma igång med yoga hemma. Finns ju mycket Youtubes videor men Yogobe verkar bättre och lättare att hänga med i deras nybörjarvideos.
  Yoga vore bra för mig dels för att bli mer rörlig, starkare men även för avkoppling då jag är konstant stressad

  Gilla

 6. Ska genomgå ivf-behandling och behöver fylla mitt stora omättliga träningsberoende av något annat. Yoga. En träningsform som kanske kan hjälpa mitt sinne att komma till ro. Och ta min kropp till balans.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s