Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 19

Idag hittar vi Washologi i luckan och i prispotten ligger milt tvättmedel och mjukmedel för små och känsliga. Produkterna är parfymfria, producerade här i Sverige och innehåller inga färgämnen. Dessutom blir det hela 3 vinnare idag! Tjohoo!

Tävlingsregler
– Vad är viktigast för dig när det kommer till val av tvättmedel? Motivera kort och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @washologi och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS DANIELLA RUSANEN, ERIK OCH ANNA!

48 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 19”

 1. Natur och miljö -det är nog vår familjs melodi,
  att värna om den värld vi lever i är viktigt anser vi!
  Därför väljer vi gärna produkter som uppfyller detta mest,
  såsom Washologi -svenska produkter då de är som bäst!

  Följer såklart på IG 🙂

  Gilla

 2. Hej Nilma! Följer så gärna på Ig: ab.vanilla

  Jag köper så ekologiskt hållbart, etiskt och miljövänligt jag kan (inom ramen för vad ICA erbjuder). Tyvärr är plånboken inte fet, så några dyrare, lyxdesignade saker har jag inte kunnat använda. Än. Tänk om jag fick chansen nu! Har varit jättesugen på Washologi länge nu 🙂 Man mår bättre också, när man använder produkter som är –
  i alla fall mindre – skadliga än de flesta! Även om jag är parfymfreak, tycker jag det är bortkastat att använda mer kemikalier än nödvändigt just till tvätten. För allas skull. Och förresten, doften av ren bomull är fantastisk god precis som den är 🙂

  Gilla

 3. Viktigast är att det inte luktar av en massa parfym.Tycker det är irriterande när käder och örngott doftar av det. Helst ska det vara helt parfymfritt som detta, så jag hoppas på tur idag.

  Gilla

 4. Att tvätten luktar fräscht när det är nytvättat. Men det får inte lukta för mycket. Och till dotterns kläder ska det såklart vara parfymfritt.

  Gilla

 5. Innan jag fick barn brydde jag mig inte så mycket om jag ska vara ärlig men sedan min lilla Ludvig kom till världen är jag mån om att tvättmedlet ska vara snällt för både hud och miljö. Har länge varit nyfiken på att testa Washologis tvättmedel så håller tummarna för vinst ☺️

  Gilla

 6. Det viktigaste för oss är att det är bra för känslig hud, gärna parfymfritt och flytande. Sambon är jätte känslig och allergisk mot ”vanliga” starka tvättmedel, detta verka super!

  Gilla

 7. Miljömärkning, skonsam mot huden. Parfymfri. Sen vill jag gärna att tvätten blir ren också..😆
  Vill väldigt gärna testa Washologi.

  Gilla

 8. Wow! Vilken fin tävling, har alltid velat testa Washologi. För mig är det viktigaste att det är Miljövänligt, skonsamt för kropp och kläder. Och det får gärna kännas lite lyxigt för att skänka lite glädje när man står med tvätt över öronen 😄✊🏻✨

  Gilla

 9. Att det är bra för miljön och anpassat till det jag ska tvätta. Det får gärna ha en god doft också.
  Följer på insta. @kubbov30

  Gilla

 10. Tack för en inspirerande blogg! Vår familj har tyvärr problem med känslig hy och allergier… Vi behöver ett skonsamt tvättmedel som inte frestar på våra barns känsliga hud. Stark parfym är något vi har fått undvika helt. Sedan är det ju bara ett plus att vi värnar om vår natur!

  Gilla

 11. Förutom att vätten blir ren så är det viktigaste skonsamt mot huden. Har sett så många med hudreaktioner efter tvättmedelsbyte.

  Gilla

 12. Jag går alltid i första hand på att det är parfymfritt. Hela familjen har känslig hy och jag har dessutom bäldigt känsligt luktsinne och gilsr inte när det luktar starkt eftersom hag då får ont i huvudet.

  Gilla

 13. Det viktigaste är ju förstås att det blir rent och får bort svåra fläckar, men även att det är miljövänligt och inte innehåller en massa onödiga kemikaliska ämnen i sig.
  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).
  Kram Sanna

  Gilla

 14. Parfymfritt är ett måste hos oss då flera i familjen får exem annars. Ett stort plus om det är skonsamt mot huden och miljön. Följer båda på Instagram (erlandsson_emelie)

  Gilla

 15. Jag är allergisk mot några parfym amne, så om jag hittar en shampoo eller tvål som luktar fräsch och samtidigt parfym fria, så är jag överlyklig! Och sen speciellt på vintertid, letar jag efter nåt som är fuktande för huden med. God jul! följer på insta som svengalskan.

  Gilla

 16. Åh, det viktigaste är att de är miljövänliga och inte innehåller onödiga kemikalier eller parfym. Speciellt då jag har småbarn så tänker jag extra mycket på att de även är milda mot den känsliga babyhyn 🙂 Följer på Instagram som _vieille_ame

  Gilla

 17. Jag har alltid haft väldigt känslig hy och tyvärr lidit av mycket eksem. Mina barn har olyckligtvis ärvt mina gener och fått samma problem som mig.
  I vår familj är det viktigt att alla produkter vi använder är skonsamma mot hyn och inte torkar ut eller irriterar (vilket tyvärr en hel del tvättmedel gör). Jag har hört mycket gott om Washologi och det hade därför varit väldigt kul att testa!

  Gilla

 18. Det viktigaste för mig är att det är skonsamt för kroppen och oparfymerat eftersom jag inte tål parfymerat tvättmedel så därför vore detta en perfekt vinst! Sen är miljöaspekterna självklart viktiga också

  Gilla

 19. Hej!
  För mig är hållbarheten och miljöpåverkan mycket viktig. Jag är dessutom parfymallergiker så det är särskilt svårt för mig att hitta bra tvättmedel. Vore kul att få testa denna 🙂
  God jul önskar Erik

  Gilla

 20. Viktigast för mig är att tvättmedlet är skonsamt mot naturen,
  hoppas jag nu äntligen får turen
  att tvätta med detta lyxigt milda tvättmedel
  utan att använda en enda sedel
  Då ekonomin inte tillåter excesser av detta slag,
  skulle en vinst göra min dag 😊

  Gilla

 21. Vad som är viktigast är att tvätten blir ren och fräsch! Sen har jag blivit mer och mer noga med att köpa miljövänliga produkter. Man använder allt för mycket produkter som är dåligt både för natur, miljö o människan. Det finns så många produkter som påverkar en negativt. Så mitt mål nästs år är att bli mer medveten och använda miljövänliga produkter. Både för min egen och för miljöns skull!
  Sen är såklar även viktig, vem vill inte krypa ber i rena o fräscha sängkläder som luktar gott!!
  PS jag följer er båda på instagram
  Nu håller jag tummarna!
  Med vänlig hälsning, Isabelle

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s