Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 18

I dagens lucka hittar vi Getraw. Getraw gör ekologiska bars i olika smaker som både är sockerfria, veganska och glutenfria. De är dessutom laddade med frukt och nötter och perfekta som snacks eller till mellanmålet.

Tävlingsregler
– Vad är ert bästa tips på mellanmål? Motivera kort. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @getraw.se samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS JENNY!

26 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 18”

 1. Vi är flitiga på att äta just bars, lätt att stoppa ner i tonåringens väska, är inte alltid hon hinner hem mellan skola och extrajobb, med bars slipper man klet och tänka på kylning, går fort att äta och går att få med många nyttigheter.

  Gilla

 2. Jag är så otrendig att jag säger banan. God, naturlig och smidigt förpackad. Plus att den ger snabb energi. Är jag hemma är ett par kokta ägg ett bra alternativ.

  Gilla

 3. En smoothie som man gör själv på frukt och yoghurt eller en blandning av grönsaker och frukt. Mättar bra och det känns väldigt nyttigt

  Följer på Instagram som larsdotterl

  Gilla

 4. Det absolut godaste mellanmålet måste vara mitt egengjorda fröknäcke. Det är bl.a gjort på linfrön, pumpakärnor och majsmjöl. Supergott och enkelt att göra 🙂 Följer på instagram där jag heter elinpetters

  Gilla

 5. brukar ha en shake med proteinpulver i som jag när det behövs häller up vatten i och mixar, och en burk med nötter på sidan av

  Gilla

 6. Frukt eller nötter är himla smidigt och lätt att ta med. Ett favoritmellanmål/fika är chokladmousse på avokado – nyttigt och gott! Bästa kombon 🙂

  Gilla

 7. Mitt bästa tips är keso tillsammans med någon god nöt eller fruktblandning. Det äter jag flera gånger i veckan och det får mig att må så bra och orka hela dagen. Att det även är superenkelt att förbereda och ha med sig till jobbet är ett stort plus och det går att variera i oändlighet (även om jag fastnat för samma kombination och ätit varje dag i två månader 😉 )

  Gilla

 8. Rawbars av olika sorter äter jag flitigast då jag ofta är ute på språng. Är jag hemma gillar jag att pyssla ihop en rejäl frukt&bär-sallad. En annan favorit som är enkel men ack så god är finncrisp med jordnötssmör!

  Gilla

 9. Det finns ju så mycket att välja ibland, men jag gillar kokos och vit choklad kvarg med färska jordugbbar. Det är riktigt gott! Annars funkar bars, en banan eller en good smoothie perfekt.
  Följer bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).
  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 10. Gör egna energibollar att ta med och äta innan/efter träningen. Billigare än köpta bars och lätt att göra stora laddningar.
  Dock lite kladdigt ibland så är ju gött att kunna varva med vanliga bars ibland med 🙂

  Gilla

 11. Att försöka se till så att det består av just ett mellanmål och inte ett fullt sådant. Gärna frukt eller om man måste ha bröd, någon form av fullkornsbröd!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s