Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 17

Så var det bara en vecka kvar till julafton! I dagens lucka hittar vi Ice-Power och produkter för bland annat spänningar, värk och belastningsskador. Paketet innehåller Ice Power (kylande gel), Ice Power Roll (kylande gel i roll) samt Ice Power Hot (värmande gel).

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dagens lucka. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARI B!

31 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 17”

 1. Min kropp är inte vad den borde vara, har konstant värk och använder det mesta för att lätta på den, det här har jag inte testat. Värken i ryggen lär den inte rå på men knäna blir nog gladare…

  Gilla

  1. Köpte denna produkt i Finland för många år sedan. Kyler ner muskel med värk. Bra även, när man suttit idrag och fått stel nacke. Vill gärna ha ICE-POWER för gubben och mig. Kram från Trångsund

   Gilla

 2. Har en skuldra som av och till ger sig tillkänna efter träningspassen och ett muskelfäste vid biceps som känns av under träningen så dessa produkter skulle vara bra att kunna stryka på när det är som besvärligast, för träna vill jag ju 😉

  Gilla

 3. Min sambo har stora problem med nacken och axlarna, så om jag vinner ger jag detta till honom och hoppas på att det kan hjälpa litegrann 🙂

  Gilla

 4. Följer på Instagram som elaisa_56

  Har fibromyalgi och därför mycket smärtor i hela kroppen. En operation som jag genomgick för några år sedan misslyckades med kroniska nervsmärtor som följd. Vill ju försöka röra mig, det som jag kan och klarar av. Får dessvärre mycket ont, men vet ju att det är bra med lämplig form av motion. Ice-Power har haft bra och positiv effekt när jag smort in de värkande områdena, lindrar mycket bra. Skulle bli så glad över dagens vinst, behöver den verkligen!

  Önskar en fin 3:e Advent!

  Gilla

 5. detta har jag valt att ge till min man om jag blev en vinnare i din lucka så klart
  ibland kan det vara smärtande med träning och detta vore kalas att ha
  hoppas på tur

  Gilla

 6. Alla har sina krämpor och jag likaså. Har svårt att röra nacken pga spända muskler på nacke och hals och konstant smärta. Skulle jättegärna vilja prova detta och se om det skulle kunna hjälpa mig.

  Gilla

 7. Jag var med om en trafikolycka och är sedan dess sjukpensionär pga skador och en massa värk i leder och ligament. Den här vinsten vore perfekt för mig.

  Gilla

 8. Jag behöver ett husapotek av denna typ. Har kronisk värk i nacke och är också allmänt klantig. Stukningar och felbelastade lyft är jag tyvärr bra på.

  Gilla

 9. Tränar mycket själv och är aktiv i skola och även på deltidsjobb så har man ofta träningsvärk och kramper, har testat allt från liniment, tigerbalsam och ipren, men tycker inget av dem känns bra att använda och dem ger inte den lindring som jag önskar så hade varit toppen att få testa detta och se om det funkar 🙂

  Gilla

 10. Här är ytterligare en med värk i nacke och axlar.
  Önskar att alla som kommenterar skulle kunna få, det är så jobbigt när det gör ont!

  Gilla

 11. Det händer ofta att jag till jobbet blir sen
  för jag har sån värk i både armar och ben
  Jag är ju inte längre så ung
  men gillar inte att kroppen känns öm och tung
  Så jag testar gärna smärtstillande gel
  för av onda leder har jag fått min beskärda del

  Gilla

 12. Åh vill så gärna vinna! Min sambo har haft problem med axlar och rygg i flera år pga sitt arbete. Han har testat det mesta i träningsväg och sjukgymnastik men det blir inte mycket bättre. Hade varit så fint att få ge honom dessa för att lindra när det kommer dåliga perioder.

  Gilla

 13. Jag har kämpat mot ångest i 12 år och när man har ångest och blir stressad så spänner man sig och musklerna tar styck speciellt nacken och det gör att jag får svår huvudvärk så det hade varit spännande att få testa dessa produkter och se om dom kunde hjälpa mig. Det hade varit så skönt med lite lindring.

  Gilla

 14. Gubben och två av sönerna är snickare och har ofta ont i axlar, knän och nacke. Jag själv är hantverkare och äldste sonen är datanisse – med allt vad det innebär av stela nackar och armar. Jag hade tänkt börja ett, åtminstone lite, hälsosammare liv efter nyår och skulle vara hjälpt av att kunna röra mig lite mer obehindrat. Då är åtminstone den ursäkten eliminerad!

  Gilla

 15. Min syster kom nyligen igång med regelbunden träning. Hon började med löpning, men dessvärre fick hon snabbt benhinneinflammation. Otroligt frustrerande när motivationen var på topp. Systern skulle verkligen behöva detta paket så att hon snabbt kan vara tillbaka på löparspåret igen.
  Följer dig (@andersson7070 på instagram).

  Gilla

 16. Vore toppen att få vinna då jag med omtanke skulle ge min svärfar detta.
  Då han jobbar som är ute far när olyckor sker
  Så kommer smärta som ömmandet krypande och då vore detta perfekt att ge.

  Gilla

 17. Hade egentligen inte behövt skriva att jag verkligen behöver Ice-Power men halkade imorse på min löptur… snöröjning på landet är inge vidare prioriterat. Nu sitter jag här med sträckning i ljumsken…

  Gilla

 18. Min mamma som har ont i kroppen överlag skulle få dessa för att ibland kunna lugna ner sina ömma axlar och nacken! Jag själv hade snott lite till mitt knä som ibland lider av en skada som jag fick när jag var yngre! Följer på instagram som MartinaElizabethh 🙂

  Gilla

 19. Har ofta ont i nacke och rygg pga av stillasittande jobb vid dator. Får även känning av musarm ibland. Och sist men inte minst behövs lindring efter tuffa träningspass!

  Gilla

 20. Det här vore en perfekt julklapp till min älskade pappa, han har ofta problem med rygg, nacke och axlar. Det vore underbart att få överraska med lite produkter som skulle hjälpa honom lite, då jag hoppas att jag får ha honom kvar länge i livet. Då är det extra viktigt att han tar hand om sig själv på bästa vis för att det ska vara möjligt.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s