Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 16

Dagens lucka bjuder på ett riktigt härligt paket från Eco Cosmetics Sverige. Det innehåller 1 st Clean rengöringsmjölk, 1 st Day dagkräm, 1 st Night nattkräm samt 1 Vegan Konjak Sponge. Det är alltså ett paket för ansiktet och passar perfekt vid denna årstiden.

Tävlingsregler
– Dela med dig av ditt bästa skönhetstips. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARIA C!

50 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 16”

 1. Ansiktskräm med SPF för att undvika solskador. Ögonkräm bör användas redan från 25-årsåldern. Jag ser inga underverk av svindyra krämer, huvudsaken för mig är fukt. Eftersom min hy har feta partier så peelar jag ofta, det ger den renaste känslan. Undviker att gå ut med nytvättat ansikte vid minusgrader. Ibland lär man fuska lite 😊

  Gilla

 2. Drick mycket vatten, se till att rengöra ansiktet ordentligt för att få bort make-uprester , mycket skratt och en dos choklad

  Gilla

 3. mitt bästa skönhetstips är en hemmagjord ansiktsmask av avokado och olivolja (ekologisk helst). Mosa 1 halv avokado, blanda i 1 tsk olivolja. Lägg på ansiktet i ca 20 min. Ansiktet blir så fint med lyster och återfuktat, mjukt och bara så fin hy! perfekt till fest som till vardags.

  kram Jenny

  Gilla

 4. Mitt tips är gammalt som gatan men behövs påminnas om ändå; drick vatten! Det är så viktigt att återfinna även inifrån. Jag har alltid vattenflaska med mig vart jag än gör och dricker minst 3 liter om dagen. Det märks direkt på min hy om jag slarvat med vattnet.

  Gilla

 5. Tvätta ansiktet varje kväll och använd en bra fuktkräm som sörjes in medan ansiktet fortfarande är lite fuktigt (går in bättre i huden då). Krämen behöver inte vara en dyr variant, jag använder en från ACO. Sköna promenader och bra sömn bidrar också till en fin hud.

  Gilla

 6. Rengöring och återfuktning är A och O! Se till att använda riktigt bra produkter och slarva inte. Sömn och vatten hjälper såklart till 🙂

  Gilla

 7. Tvätta ansiktet med rengöring på kvällen och bara vatten på morgon. Använd en bra fuktkräm ( helst ekologisk) morgon och kväll. Använd en handduk som endast är avsedd för ansiktet och byt ut den ofta.

  Gilla

 8. Mitt bästa tips förutom att äta rätt, sova bra, vara noggrann med rengöringen varje kväll och att använda produkter som passar just ens egen hudtyp är att också göra en peeling och lägga en ansiktsmask då och då. De dagar man inte gör detta räcker det med att skölja ansiktet i iskallt vatten vilket drar ihop porerna och sätter fart på blodcirkulationen vilket hjälper till att få bort orenheter och ger mer lyster.

  Gilla

 9. mitt bästa skönhetstips är att sluta stressa
  stressar man blir resten av omgivningen stressade
  så ta allt i sakta mak då mår man som bäst

  Gilla

 10. Tror mitt bästa skönhetstips är att sova ordentligt. äta bra mat och dricka mycket vatten. Sen finns det ju skönhetsmedel att ta till.

  Gilla

 11. Mitt bästa skönhetstips är att använda en rengöring som inte behöver sköljas bort med vatten. Jag blir så himla torr på vintern och sköljer jag ansiktet med vatten på morgonen stramar ansiktet i flera timmar trots bra återfuktare. Jag torkar/baddar istället bort min rengöring med bomullspads eller en mjuk handduk och smörjer sedan in, då blir min hud inte alls lika torr (vatten torkar ju ut!) och känns mjuk och skön hela dagen.

  Gilla

 12. Att göra något lugnande strax innan läggdags och lägga sig ett par timmar innan midnatt. Då blir man bäst återställd under sömnen vilket syns på utsidan.

  Gilla

 13. Mitt bästa skönhetstips är att inte slarva med att ha en DAGLIG hudvårdsrutin enligt sin hudtyp med rengöring, ansiktsvatten, serum, ögonkräm, dag- och nattkräm. Dagtid även SPF året runt! 1-2 gånger i veckan brukar jag dessutom använda peeling och återfuktande ansiktsmask.

  Gilla

 14. Följer på Instagram som elaisa_56
  Att sova ordentligt är oerhört viktigt för hyn, helst 7-8 timmar. Men många har förstås ej möjlighet till det och klarar sig på färre timmar per natt.
  Att dricka mycket vatten, alltid viktigt!
  Rengöra huden ordentligt, när man kommit upp i åren så är det än viktigare att man tar hand om sin hy.
  Smörja in ansiktet med bra nattkräm och ögonkräm för den tunna huden runt ögonen på kvällen.
  Aldrig glömma bort att tvätta bort makeupen på kvällen! Ögonfransarna kan brytas av när mascaran sitter kvar!
  Försöka att äta bra och nyttig mat.
  Inga cigaretter och måttligt med alkohol.
  Sist men inte minst – var snäll mot dig själv!
  Önskar dig en fin Adventshelg!

  Gilla

 15. Sömn, vatten smooties. Annars hudvård som är anpassad för min hudtyp och gärna med spf som skyddar huden. Sen något som alla behöver är fuktgivande produkter. Bjuder på ett julrim:
  En kit med hudvård för dig som vill må bra,
  snäll mot natur och djur och din hud är något alla vill ha,
  ger huden fukt och lyster,
  detta gör en allt annat är dyster!

  Gilla

 16. Undviker socker samt dricker mycket vatten för att bli av med slaggprodukter som samlas i kroppen. Hyn strålar och orenheter försvinner.

  Gilla

 17. Mitt bästa skönhetstips är att dricka mycket vatten, sova mycket och se till att rengöra och återfukta din hy på djupet.

  Gilla

 18. Använd ett bra rengöringsmedel som verkligen tar bort allt, men samtigt skonsam, smink och orenheter. Därefter boosta huden med återfukt både med någon kräm och drick vatten! Viktigt också att tänka på att använa bra produkter i allt som ska på ansiktet

  Gilla

 19. Använd aldrig nattkräm på dagen. Den öppnar porerna, och då blir huden storporig o damm och smuts kan samlas in där. Dagkräm kan användas dock både dag som natt. Gått på olika kurser och lärt ut detta för många glada män och kvinnor.

  Gilla

 20. Mitt bästa tips är att använda en syra-peeling för att fräscha upp huden, gör så att man skonsamt blir av med döda hudceller och ser mycket piggare ut och får tillbaka lyster i huden.

  Gilla

 21. Jag är tyvärr rätt dålig på skömhetstips och sånt.. Men det jag alltid försöker är att dricka mycket vatten, och undvika så mycket vatten på utsidan!

  Gilla

 22. Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet med kallt vatten direkt när du vaknar, samt det klassiska med gurkor på ögonen för att fräscha upp hyn! Följer på Instagram (erlandsson_emelie)

  Gilla

 23. Åh vilken vinst 😍 Mitt bästa tips är att (försöka) sova bra och inte stressa, men även att _aldrig_ använda en förstorande spegel och klämma/pilla på allt man hittar 😅😜
  Följer på IG (roxannesvardag)

  Gilla

 24. Jag byter hudkräm efter årstid,många kör på samma hudkräm året om, men
  årstiderna påverkar huden olika.Använder även extra skyddande kräm ovanpå den ordinarie hudkrämen vid kyla.Jag solar aldrig ansiktet, använder högsta solskyddsfaktorn och har hellre brun utan sol bränna än riktig solbränna.
  Sist men inte minst två saker man aldrig ska slarva med rengöring och sömn, jag byter lakan och kuddvar varje vecka och även handdukar ,bakterier förökar sig lätt och det kanske man inte tänker på.

  Gilla

 25. Följer på instagram som @morsan.mia
  Mitt bästa skönhetstips är att bada bastu regelbundet, värmen får igång blodcirkulationen och huden blir så ren och fräsch!

  Gilla

 26. Var aktiv,ta tillräckligt med vatten och lite extra tips är att använda ekologisk kokosolja och smörja ansikte att behålla fuktighet under kalla blåsiga dagar!

  Gilla

 27. Att vårda sin hy både utifrån och inifrån är viktigt. Så jag dricker några glas vatten varje dag och är noga med rengöringen både morgon och framförallt kväll. Ekologiska produkter utan en massa onödiga kemikalier och parabener och som är skonsamma mot ansiktet är bra att tänka på också. Är även försiktig när jag vistas i solen, så jag skyddar min hy med solskydd eller tunna kläder. En peeling scrub emellanåt är nyttigt för hela kroppen och tar bort döda hudceller och masserandet sätter igång blodcirkulationen på ett positivt sätt som gör att du har mindre risk att få celluliter. Det är mina bästa skönhetstips till dig 🙂 Följer på Instagram som _vieille_ame

  Gilla

 28. Bästa tipset är ju kokosolja!! Både i kost och som hudvård. Slängder alltid i en klick i badvattnet tex. Gör underverk med torr hud.

  Gilla

 29. Mitt bästa, och ett av de mest underskattade skönhetstipsen, är att backpacka! Man blir stark och får tonade muskler av att bära ryggsäcken. Man äter ofta ”ren” mat och inte lika mycket socker som hemma, vilket gör underverk för huden. Sist men inte minst lever man väldigt mycket i stunden vilket gör att man känner sig närvarande och mer ”i kontakt” med sig själv, vilket i sin tur leder till att man blir lite mer som den man egentligen är. Och att vara sig själv fullt ut är väl ändå ett bra grundrecept för skönhet?

  Gilla

 30. Sov ordentligt,stressa av,ät vettigt helst ekologiskt,drick ordentligt med vattenRör på dej,gärna promenader i dagsljus.Bra för cirkulationen som ju också syns i ansiktet.Satsa på bra hudpreparat

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s