Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 15

I dagens lucka hittar vi Green Machine som sponsrar med en låda full av goda bars. Dessa bars, GainMaxx, är perfekta till mellanmålet eller som snacks. De är glutenfria, fria från soja, ekologiska samt har inget tillsatt socker. Om ni vill läsa mer om produkten kan ni göra det här.

Tävlingsregler
– Vilken idrottspersonlighet skulle du helst se som julvärd på julafton? Motivera kort. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @greenmachine.se och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS BJÖRN KARLSSON!

29 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 15”

 1. Jag skulle vilja se Zlatan Ibrahimovic som julvärd. Skulle vara spännande att se om han kan tagga ner och ge julen större utrymme än hans eget ego.

  Gilla

 2. Det vore kul att få se Carolina Klüft eller Zlatan Ibrahimovic som årets julvärd om jag skulle välja ibland idrottspersonligheter. Det är bägge stora inom sin sport, och är dessutom riktigt grymma på sin sak! Dessutom arbetar det både med välgörenhet på ett eller annat vis. Zlatan gav exempelvis bort sina skor från den legendariska Englands-matchen till förmån för för tidigt födda barn medan Carolina arbetar mycket med barn och ungdomars hälsa tillsammans med kronprinsessparets stiftelse.

  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 3. Jag skulle absolut vilja se den store skidlegendaren Ingemar Stenmark som julvärd! Hans norrländska lugn och lite charmiga sävlighet samt hans spjuveraktiga humor skulle göra sig väldigt bra i TV -rutan på julafton! Han vann ju Lets Dance för ett par år sedan, kanske vi får se några dansmoves också?! Ingemar utstrålar en genuin värme och vänlighet, det behöver vi alla, speciellt till jul!

  Önskar dig en fin dag!

  Gilla

 4. Gunde Svan är mysig och trevlig och har humor! Vore kul att se honom som julvärd
  Följer som larsdotterl på Instagram!

  Gilla

 5. ja då skulle jag valt Gunde svan
  från dalarna så klart där jag själv kommer i från
  en person med båda fötterna på jorden
  hoppas på tur

  Gilla

 6. Jag skulle vilja se Gunde Svan. Härlig kille som utstrålar en massa positiv energi, men som samtidigt har förmågan att vara allvarlig och inte flasmsa bort allt. En vän i rutan både för den som sitter ensam och för den som firar med ”tjocka släkten”.

  Gilla

 7. Pratade faktiskt om ungefär det här med några kompisar idag: vem vi ville skulle vara programledare på musikhjälpen. Säger väl samma sak nu som då – Zlatan.

  Gilla

 8. Charlotte Kalla. Med en otrolig kämpaglöd och generositet. Skulle pigga upp med sin härliga norrländska och sitt söta leende!

  Gilla

 9. Det hade varit skoj att se Ingemar Stenmark sitta i rutan och tända ljuset. Han verkar vara en mysig person med glimten i ögat. Följer på insta och där heter jag elinpetters 🙂

  Gilla

 10. Ändå sen VM-94 har jag gillat Thomas Ravelli. Gillar hans humor och jag tror han skulle gå bra ”genom rutan”. Ja han vore nog klockren för ett sånt uppdrag ⚽️

  Gilla

 11. Jag vill se Charlotte Kalla. Hon verkar så jordnära, trevligt coh snäll, den perfekta kombinationen för att vara julvärd och hålla alla, både ensamma och människor med stor gemenskap sällskap!

  Gilla

 12. Sara Sjöström, en helt fantastisk idrpffsprofil men också uppfriskande med en lite yngre julvärd. Följer på instagram som lillakarlsbyn

  Gilla

 13. Det vore helt fantastiskt om Charlotte Kalla vore julvärd ett år! Inte för att hon är min namne utan för att hon är en lugn, trygg och fantastisk kvinna som skulle kunna ge en fin julstämning med sin behagliga norrländska. Både för är hon vintersportare, vilket skulle passa för uppdraget, men också för att är hon en sån bra förebild för oss unga tjejer. Jag hoppas och tror hon skulle ta tillfället i akt att prata om en hel del viktiga saker på julaftonskvällen. Får ta och ringa SVT och föreslå detta!!

  Följer såklart på instagram! 🙂

  Gilla

 14. Anja Pärson, hon har allt för alla i alla åldrar. Min 81årige svärfars favorit featuring regnbågsfamiljen. Helylle med nytänk plus norrländsk lugn med en vinnarskalle utan like. Småbarnsmamma, företagare… Och. Sverige. Svenska traditioner ad modum 80-talist, typ att Kalle Anka på TV klockan 15 verkligen ÄR mer jul än julevangeliet. Det är sånt som jag tänker att ANja Pärson står för.

  Gilla

 15. En som verkligen är värd att få vara julvärd är Pia Sundhage. Hon är jordnära och skulle med lätthet kunna trollbind alla julaftonstittare. Det skulle bli en magisk julafton!

  Gilla

 16. Carolina Klüft skulle det bli om jag fick önska fritt,
  jag fascineras över hennes grit.
  I soffan på julafton med paketet ditt,
  hon skulle värma hela huset mitt.

  Följer båda på IG!

  Gilla

 17. Jag skulle vilja se fäktaren Emma Samuelsson eller någon annan person från en mindre uppmärksammakr sport. Tycker det är kul när lite alternativ lyfts.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s