Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 14

Idag är det ingen mindre än jag som sponsrar dagens lucka, kanske för att fira att jag nu är ledig till nyårsdagen? Hur som helst – i dagens lucka finner ni 12 påsar Pandy Proteingodis med smak av persika och citron. Just Sunny Shakers är Pandys senaste nyhet och med denna vinsten har ni ju garanterat mellandagarna räddade. Godiset är sockerfritt och innehåller sockeralkoholer, vilket såklart gör dem kalorisnåla.

Tävlingsregler
– Vilket är ditt favoritgodis? Varför är just det så gott? Motivera kort.
– Följ @nilmaiform på Instagram eller Nilma I Form på Facebook. Glöm inte att ange var du följer samt i vilket namn.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS CISSI!

30 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 14”

 1. Jag har många favoriter, en av dem är kexchoklad. Blandningen kex och choklad gör den så himla god att äta till både kaffe och te.

  Gilla

 2. Mina favoritgodisar är sura godisar vilket jag alltid väljer vid godishörnan i affären. Hade jag vunnit Pandys hade jag fått möjlighet att ha ett nyttigare alternativ men ändå få i mig det godis jag tycker om mest!😍

  Gilla

 3. Följer dig på instagram under namnet zoeviertutakk

  Mitt favorit godis och dom oval godisarna som heter bubs dom e två-färgade finns rosa/blå
  Brun/gul och rosa/brun Dessa är otroligt goda men pandy protein godiset är oxå helt underbart både i smak och innehåll (följer pandy protein på instagram oxå) 🍬🍬🍬

  Gilla

 4. Sura citrussmaker och len mörk choklad (gärna med lite kaffetoner!) toppar min prispall eftersom det är helt perfekta kombinationer som jag aldrig tröttnar på. Chokladen är lite mäktigare och stillar sötsuget snabbt – bästa godiset!

  Gilla

 5. Jag älskar Viol-pistoler som finns på Hemmakväll. Den enda i våran stad som säljer de. Jag åt de som barn sen för något år sedan fann jag dem på Hemmakväll i deras sortiment. Varför de är goda, de smakar viol och har den dära geléiga karaktären som jag gillar men utan det dära fettet som fastnar i gommen om man äter för många.

  Gilla

 6. Det varierar mycket. Just nu är jag heeeelt såld på skumtomtar! ❤
  Det kommer bli till att ta tag med hårdhandskarna efter jul för att bli av med de små söta nissarna, haha!

  Gilla

 7. Choklad i alla former är min stora favorit. Det bara smälter i munnen, och passar perfekt att baka med också vilket är ett intresse som jag gillar.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

  Gilla

 8. Naturgodis! Den perfekta blandningen av nötter & choklad. Mums !

  Följer på Instagram; isabellehedstrom
  Gillar på Facebook; Isabelle Hedström

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s