Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 13

Idag är det Lucia. Ska ni titta på något luciatåg idag kanske? För egen del blir det luciafirande på jobbet och senare ikväll på barnens förskola. Mysigt!

I dagens lucka hittar vi SmartShake. Dessa shakers är riktigt smidiga då de rymmer mycket vätska samt har två behållare undertill för att exempelvis ha med sig proteinpulver, nötter eller vad man nu brukar använda. De är dessutom helt giftfria och finns i flertalet modeller och färger. SmartShake tävlar ut tre Original2Go-shakers (rosa, blå, röd) så idag blir det alltså tre vinnare. Wohoo!

Tävlingsregler
– Vilken färg skulle du vilja vinna? Berätta även hur du skulle använda din SmartShake om just du vann. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @smartshakehq samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL JOHANNA, HELENA OCH EVVE!

27 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 13”

 1. Jag skulle vilja vinna en röd! Skulle använda den till att ta med mellis till jobbet, behöver fylla på med energi på eftermiddagen!

  Gilla

  1. Jag skulle gärna vilja vinna en röd, skulle använda den varje da och skaka modifast för att gå ned i vikt och bli smal och gla, för mycket övervikt har ja.

   Gilla

 2. Den blå skulle jag vilja vinna för att ge till min son som gymmar mycket och dricker proteinshakes före och efter träningen. Denna skulle underlätta för honom att blanda ihop den på plats

  Gilla

 3. En blå hade suttit riktigt fint under granen till min underbara sambo. Han har verkligen stöttat mig i alla lägen under året och även om det kanske verkar lite med en shaker så är det precis vad han vill ha och behöver just nu. Hans nuvarande favorit läcker nämligen så han hade helt enkelt använt denna till att byta ut den gamla! Perfekt!

  Gilla

 4. Om jag vinner skulle jag vilja ha en blå.
  Älskar deras shakers, så lätta och stilrena, skulle använt den till att blanda protein och bcaa i 🙂 (följer dig på insta)

  Gilla

 5. Jag skulle vilja ha en blå!
  Jag skulle använda den till mina naturdietshakes som jag har i lite moringa pulver i, och sen lite nötter att lätt kunna äta i bilen på jobbet.. Nu är det dags att gå ner i vikt och må bättre och vad skönt det skulle vara då att slippa shakea i en vattenflaska! 🙂

  Gilla

 6. Men shit så smart! Jag är i rörelse ofta och ute och flänger så smidigt det hade varit att byta ut min shak och lösa låda mot något som sitter ihop så slipper man leta i väskan efter det man ska ha 🙂 hade velat ha rosa 🙂

  Gilla

 7. Jag skulle vilja ha en blå till min yngste son. Han har diabetes så han skulle få ha den som vattenflaska på jobbet med nötter i botten som han kan ha som mellanmål eller om han får känning

  Gilla

 8. En rosa vore toppen. Skulle ha med den varje onsdag på gymmet då jag tränar två pass ed medhavd lunch emellan. Då skulle denna vara perfekt.

  Gilla

 9. Jag vill tävla om den rosa. Så perfekt att ha med sig varhelst ett mellanmål behövs. Sitta på en stubbe i skogen, dricka och fundera 😊

  Gilla

 10. Jag skulle vilja vinna den röda!

  Och jag skulle faktiskt använda den på ett så enkelt sätt att jag hade haft med mig den till gymmet för att fylla vatten och efter passet hade jag blandat till en riktigt god proteinshake. Jag är expert på att glömma av saker men en röd kanske jag inte missar i förbifarten 😉

  Gilla

 11. jag skulle vilja ha en röd.. Jag skulle använda den till att ha mina smooties i. Jag gör smotties varje morgon men har inget bra sett att förvara det i. I byttan under skulle jag kunna ha kokosflingor eller frön som jag brukar strö på i efterhand.

  Gilla

 12. En rosa. Och den skulle användas som så med vatten stående på vardagsrumsbordet för att påminna mig om att jag måste dricka vatten. Är dålig på att dricka och detta kan vara ett sätt att börja dricka just vatten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s