Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 12

I lucka 12 hittar vi Tyngre och två burkar vassleprotein med smak av kladdkaka. Vassleprotein, eller whey som det heter på engelska, är en klassiker bland kosttillskott. Det är lättblandat, smakar gott och ger fina resultat. Vassle stimulerar proteinsyntesen och därmed uppbyggnaden av ny muskelmassa. Vassle, till skillnad från kasein, är ett snabbverkande protein och ger bäst resultat i samband med träning. Självklart funkar det utmärkt att dricka vassle när som helst under dagen, exempelvis som mellanmål.

Tävlingsregler
– Vem skulle du vilja ge denna julklapp? Dig själv? Någon du känner? Motivera kort och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @tyngre samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS GUMMIGUMMAN!

34 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 12”

 1. Är kass på att äta frukost hemma på morgonen.. Detta vore en smidigt mellanting så jag får i mig något o kan komplettera med riktig frukost väl på jobbet.

  Gilla

 2. Skulle gett detta till min man. Han tränar mycket, främst styrketräning.
  Han kämpar på bra och har fått bukt med sina ryggproblem.
  Detta vet jag att han vill testa och det vore kul att få överraska med det. Vore ju roligt för honom om han kunde få ännu bättre resultat. Blir ju en sporre till att fortsätta.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Ha en underbar dag!

  Gilla

 3. Skulle ge detta till sonen som gymmar och bygger muskler och är noga med vad han stoppar i sig vad gäller fördelning protein, kolhydrater osv

  Gilla

 4. Jag skulle ge en till mig och en till min man så han kan ta med en till båten där han jobbar långa dagar i sträck. Långa arbetspass, hård träning ombord och inte så bra mat till personalen

  Gilla

 5. Länge har jag suktat efter vassle med kladdkakesmak men ekonomin säger tyvärr nej. Så jagg önskar mig själv det i julklapp.

  Gilla

 6. När kvällens sötsug tar över, måste man ha en bra manöver
  Att ta till något som stillar mitt söta begär, och även mina växande biceps när
  God jul till Mig önskar Jag 😀

  Gilla

 7. Skulle absolut behålla det själv, tränar hårt minst 4 gånger i veckan och då kan det behövas.
  Med smak av kladdkaka dessutom, mums!

  Gilla

 8. Jag skulle vilja ge min fina pojkvän denna! Han har länge kikat på detta grymma protein, i just kladdkakesmaken, men har väll känt att det är lite för dyrt för honom just nu (han är student). Men han har stått flera gånger och förespråkat i affären hur bra just detta märke är för mig. Just därför skulle han bli extra glad om han fick detta i julklapp. Jag skulle bli superglad jag med, då han är rätt dålig på att äta mellanmål överlag och kanske får en piggare kille hem efter en lång pluggdag.

  Gilla

 9. Jag har så himla svårt att hitta ett proteinpulver som faktiskt faller mig i smaken men detta lät ju för bra för att vara sant, så detta pris hade jag valt att behålla! Ett gott sätt att få i sig extra protein är perfekt för morgnar när man försovit sig, eftermiddagar när man behöver något snabbt eller kvällen när man vill ha något sött!
  Följer på instagram som MartinaElizabethh

  Gilla

 10. Skulle behålla det själv, då dett hade varit perfekt att slänga ner i shaken och ta med i bilen på morgonen så hinner man få i sig något innan skolan börjar

  Gilla

 11. Skulle gett den till min älskade Sambo i julklapp då vi länge pratat om att testa denna produkt då vi tillsammans är riktiga träningsgalningar! 💪🏼👏🏼

  Gilla

 12. Jag hade kunnat ge bort det men smak av kladdkaka går inte att ge bort så jag hade velat ha detta själv 😉
  Jag är hemsk dålig på att äta både frukost och lunch men detta hade gett mig en liten chans att hinna få i mig nån typ av näring på jobbet ❤

  Gilla

 13. Jag skulle ge det till mig själv faktiskt. Tränar en del på gym så det passar perfekt att ta efter träningen av mitt onda knä.

  Gilla

 14. Jag skulle ge en julklapp till mig själv för att jag har slitit så hårt det här året och ska lägga i en högre växel på gymmet efter nyår😉. Har aldrig provat kladdkaka så det skulle jag verkligen vilja🤗.

  Gilla

 15. Hej! Jag skulle faktiskt ge denna julklapp till mig själv. Jag har kämpat mot både övervikt och undervikt och just nu kämpar jag för att bygga upp muskler. Detta skulle vara en julklapp jag verkligen skulle uppskatta och behöva! Att få i sig mer protein och byggstenar för min kropp skulle vara super. En skopa efter träningen eller i morgongröten . Har aldrig testat tyngres pulver men en 20 årig kille som jag skulle gärna vilja vinna! Mvh Dennis

  Gilla

 16. Jag skulle ge en till mig själv och en till min lillebror . Jag själv tränar hårt och vet att detta proteinpulver är supergott i gröten 😍 min bror styrketränar med, gillar att testa nytt och äter även han proteinpulver till frukost. Dessutom har han ställt upp mycket under min sjukperiod, kört mig hit och dit osv, så han förtjänar verkligen detta ☺️

  Gilla

 17. Jag hade delat denna Vinsted min syster båda vi är gröt-tokiga men den gråa havregrynsgröten kan behöva få piffas till lite med ett gått vassle protein inna eller efter ett grymt gympass eller bara blanda vassle i en shaker O drick 😅 Passar oxå perfekt till
  Våra fittnes julbak (följer dig och tyngre)😇🙏🏻🤤

  Gilla

 18. Om man får vara lite halvegoistisk så här runt jul så väljer jag nog att ge detta till mig själv, då jag tränar rätt mycket men har sällan råd med kosttillskott. Detta är en riktig drömjulklapp 😀

  Gilla

 19. Jag skulle vilja ge detta till mig själv eftersom jag kämpat med prestationsångest och dyslexi och lyckats ta mig igenom en historiakurs som tagit stor del av min tid under hösten. För att motivera mig till träningen och samtidigt belöna mig för att jag klarade det skulle jag unna mig själv vinsten – för det är jag värd! Jag är stark💪🏻 (Och ska bli starkare -> proteinpulver är välbehövligt!! 👌🏻😍)

  Gilla

 20. Skulle apsolut behålla åt mig själv för att jag är så i behov att bygga upp mina muskel!Bra för hälsan bra för mage-dubbelt win win!! 🍀🍀🍀

  Gilla

 21. Det blir en god julklapp till min lillebror har ett fysiskt tungt arbete som kräver mycket energi.
  Syrran kanske får smaka en skopa eller två 😉

  Gilla

 22. Min bror skulle få burken, men jag vill självklart provsmaka när det smakar av min favoritkaka. Brorsan har ett fysiskt krävande jobb så vassleprotein bör passa honom bra.

  Gilla

 23. Jag skulle behålla den själv. Och dels använda den vid träning men även under dagen då jag är dålig på att äta. Som oftast blir det två mål om dagen, vilket inte är så bra i längden. Kanske därför jag ständigt bli lätt irriterad för kroppen inte får den energi den behöver.

  Gilla

 24. Jag skulle gärna gett detta till min bror som tränar en hel del, och som arbetar mycket med kroppen. Det hade varit en perfekt julklapp! Han skulle verkligen uppskatta detta och bli riktigt glad.

  Följer er bägge på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

  Gilla

 25. Jag vill ge till min karl kladdkaka, då behöver han ej på min kaka smaka. Då får jag för mig själv all smet, bakverk är det bästa jag vet. När träna är allt min kille vill, då tar jag en kaka till.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s