Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 11

I dagens lucka sponsrar Marathongruppen med två startplatser i Tjejmilen 2018. Härligt va? Jag deltog själv i Tjejmilen 2017 och för er som inte vet så går det tio kilometer långa loppet av stapeln i Stockholm, närmare bestämt på Djurgården och Gärdet. Ett härligt lopp i härlig miljö!

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna en av dessa platser. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @tjejmilensthlm och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS CECECECECILIA OCH MARIE!

14 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 11”

 1. Med denna vinst finns inga ursäkter kvar, då är det bara ställa in siktet och visa att man menar allvar, med resan mot en bättre hälsa och motion – jag tror jag skulle må kanon!

  Gilla

 2. Detta skulle ge mig en spark i rumpan till att ta tag i löpningen på allvar. Jag springer från och till, och har lite svårt att pressa mig till långa distanser mer än 5-6 km. Och lopp har jag inte testat, vore kanske en bra idé 🙂

  Gilla

 3. Det skulle vara väldigt sporrande att ha ett millopp att se fram emot nästa år. Jag har aldrig sprungit så långt utan 5km var distansen vi hade som mål på löparskolan i höstas. Skulle vara lite småläskigt också att vara anmäld till ett millopp ska erkännas men men hinder är till för att övervinnas!

  Gilla

 4. Jag har aldrig sprungit ett lopp och inte heller en mil!
  Det hade varit så sjukt roligt om jag skulle fått ett deltagande och kunde sätta upp ett roligt nyårslöfte! 🙂 Kram

  Gilla

 5. I fjol sprang jag midnattsloppet för första gången och min första mil och det var ett mål som gjorde mig driven med min träning. Det var så härligt men jobbigt att behöva springa i stan på grund av att knäna tar stryk. Det vore så kul att få en andra chans och låta knät drabbas mindre och få en möjlighet att springa en mil snabbare. En chans till hade varit grymt!

  Följer på instagram som MartinaElizabethh!

  Gilla

 6. Följer på insta: Amandalotta
  Perfekt present till mamma, som springer varje dag sen 5 år tillbaka, alltså då snackar vi om julafton med! Hade varit underbart att sporra henne, samt att jag kanske skulle ta tag i springningen!

  Gilla

 7. När jag var yngre sprang jag väldigt ofta, men sen fick jag upp ögonen för styrketräningen och springandet hamnade lite på is, vilket också medförde sämre kondition och uthållighet. Nu försöker jag dock att ta tag i det och springa mer regelbundet och just därför skulle också tjejmilen vara ett bra mål att kämpa för. Om jag vann skulle jag självklart också ta med min bästa kompis som även hon är mycket träningintresserad, och som jag inte träffar så ofta som vi gjorde förut.

  Gilla

 8. Känner att det är dags att sätta upp mål som detta för min löpträning. Vore så himla skoj att delta i ett sånt lopp!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s