Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 10

Idag är det Nobeldagen och således även dags för den tionde luckan i årets julkalender. Dagens lucka sponsras av Drop of Mindfulness och innehåller ett par träningstights. Tightsen har bred mudd med resår i midjan. Materialet är fuktreducerande och håller dig torr och sval under träning. Finns i storlekarna XS-L.

Tävlingsregler
– Vad tränar du helst? Motivera kort ditt svar och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @dropofmindfulness och @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en extra stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS KARIN!

63 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 10”

 1. Jag tränar helst något som kallas Bodybalance. Här får man en genomgång av hela kroppen med träning av både styrka (pilatesinsprirerad), Stretching (yogainspirerad) och balans. Känns väldigt skönt när jag har gjort detta pass.

  Gilla

 2. Att spela squash är min bästa träningsform. Squash är en av de mest kaloriförbrukande träningsformerna, så träningen blir väldigt tidseffektiv och det är roligt att spela tillsammans mot någon.

  Gilla

 3. Den bästa träningen jag vet är med min hund Medi! Att vara ute på långpromenader och låta henne springa av sig tillsammans med mig i naturen är en riktigt fin känsla.

  Gilla

 4. Jag brukar försöka variera min träning så mycket som möjligt just för att inte tröttna.
  Min senaste besatthet som faktiskt hållit i sig hela hösten är badminton. Vi spelar hela familjen varje lördag och det är helt klart veckans roligaste stund. Det har blivit en tradition och något vi samlas kring och så himla kul vilket jag tycker träning ska vara. Vi brukar köra lite extra övningar efteråt för de som är sugna på att trötta ut sig lite till men bara saken att vi gör det tillsammans och rör på oss i familjen är den stora vinsten tycker jag!

  Gilla

 5. Ett riktigt svettigt gympass med fokus på ben är vad jag kör helst! Följer dig och drop of mindfulness på instagram som MartinaElizabethh!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s