Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 9

I den nionde luckan i årets kalender hittar vi Gainomax. Vinnaren idag får en låda var av deras Lean On Proteinbars. Smakerna är lemon, coconut och caramel. Barsen har få kolhydrater och inget tillsatt socker. Alltså perfekt för den som vill snacksa både gott och nyttigt!

Tävlingsregler
– Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? Motivera kort ditt svar och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @gainomaxse och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS EMMA!

39 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 9”

 1. jag önskar mig en ny ryggrad, att slippa konstant värk och att behöva bli sängliggande efter enkla hemsysslor som tvätt och dammsugning…

  Gilla

 2. ”Lugn och ro” brukar jag säga till min mamma när hon frågar vad jag önskar mig. ”Vad tråkigt att du inte ska fira med oss” svarar hon då 😉
  Skämt å sido, jag önskar mig inga prylar i julklapp utan vill helst få något som man gör. Det perfekta vore om jag fick en helkväll av min sambo med biljetter till någon rolig föreställning och så ut och äta pizza efter det 👌

  Gilla

 3. Mina högsta önskan, låter kanske själviskt, men är att få bli frisk. Drabbads av cancer förra året, tumören opererades + strålades bort. Den är, tack gode Gud, borta men går på täta kontroller. Är dock komplikationer efter opn och har opererats 5 ggr i år, inte jobbat alls mycket och vill inget hellre än att börja leva normalt igen 😕 önskar mig därför ett friskt 2018 ❤️

  Gilla

 4. Jag önskar mig en 31 cm Mateusskål. Den ska jag ha chips och sallad i. Skålen är inte lika djup, utan mer bred, och då går det få till vackra sallader 😀

  Gilla

 5. Jag önskar mest av allt att mina barn får uppleva glädje och trygghet under julen! Kunna slappna av och bara njuta av julmys och förväntan! ❤

  Gilla

 6. Att vår nya lägenhet ska bli iordninggjord och färdiginredd så att familjen ska få njuta av ledigheten tillsammans!

  Gilla

 7. Jag önskar mig protein tillskott nocco och celsius samt pengar och kläder 😇 Då har man allt man behöver ett tag framåt💪🏼

  Gilla

 8. Jag önskar mig en fin jul med släkten och ett och roligt nyår med vännerna! Jag följer på instagram & där heter jag elinpetters

  Gilla

 9. Ska jag vara ärlig så önskar jag mig inte så mycket eftersom jag vet att den ekonomiska biten inte riktigt är där för min familj. Jag har fått jobb som reseledare och ska flytta utomlands så det jag önskar är att allt går bra . Behöver lite nyttiga alternativ att ta med mig för att kunna fortsätta vara hälsosam!

  Gilla

 10. Önskar mig en ryggsäck i julklapp – min gamla har gått sönder så nu har jag ont i ryggen efter att ha släpat omkring på min dator överallt.

  Har inte instagram men annars skulle jag följa!

  Gilla

 11. Önskar att barnen inte känner igen mig när jag klär ut mig till tomte för att skapa lite mer magi i deras liv och det hade varit fantastisk om det snöade 🙂

  Gilla

 12. Jag önskar mig en rolig jul för dom små där de får upplev en fin jul för min del känns julen mest som att det är något för småttingarna :)=

  Gilla

 13. Följer på insta under namnet belliellan!

  Jag önskar mig en elektrisk kallmangel! Jag blir nästan tokig på alla kökshanddukar och lakan som kryllar ihop kanterna. Jag har dessutom hört att manglade lakan är rena längre och samlar mindre kvalster. Och så är det ju så skönt att sova i krispiga lakan! 😄😍

  Gilla

 14. Jag önskar mig en ny mobil. Den jag äger blir minnet fort fullt på (går ej att ha minneskort) och den är gammal (har jag precis insett). Jag knäpper mycket kort på barnen och saker som ska kommas ihåg, ex lappar som är uppsatt på skolan etc. Så man ständigt har det med för att kolla upp.

  Gilla

 15. Jag brukar ha väldigt svårt att komma på saker att önska mig men i år har jag en sak jag hemskt gärna hade fått under granen. Nämligen en Tempur huvudkudde!!

  Trodde aldrig jag skulle bli så ”gammal” att jag önskar mig en kudde men det är precis vad jag vill ha och behöver. Jag har på sista tiden blivit otroligt stel och trots bra träning och kiropraktor-besök sitter spänningarna kvar i nacken och därför tror jag kanske lösningen för mig hade varit en tryckavlastande kudde att sova på.

  Gilla

 16. Ett gymkort!Min läkare tjatar min läkare på mig om att jag måste röra på mig mer pga högt blodtryck.Har alltid varit undvikande när det kommer till träning, men nu har det öppnat ett gym i slutet av min gata.Jag kan inte undvika att se gymmet varje dag och bli påmind.Det vore ju najs med proteinbars på det😊

  Gilla

 17. Önskar mig ett bättre år nästa år och snö på julafton, men om det ska vara något man slår in i ett paket får det bli ett par nya tofflor!

  Gilla

 18. Åh, många materiella önskningar finns förstås! Men min högsta önskan är att få slippa ha så svåra nervsmärtor i rygg och ben samt övriga smärtor i ryggen. Det tar verkligen fruktansvärt mycket på både kroppen och själen att ständigt ha svåra smärtor. Så få mindre smärtor är min önskan, bli smärtfri kommer jag aldrig tyvärr att bli.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s