Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 8

I dagens lucka hittar vi Saprema, ett företag som specialiserat sig på yoga och yogakläder. I prispotten ligger ett par handledsvärmare i ekologisk ull och vinnaren får självklart själv välja färg. De finns bland annat i grönt, ljusgrått och rosa.

Tävlingsregler
Kika in här och välj vilka handledsvärmare du skulle vilja ha. Motivera sedan kort varför just du ska vinna dagens lucka och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ @saprema och @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en extra stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS ANNELI!

24 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 8”

 1. De långa rosa skulle gärna få hålla mina armar varma. Skönt att ha på sig före träning för att hjälpa musklerna att mjukas upp. Lätt att ta av sig om det blir för varmt. Enklare än att hålla på och böka med en tröja.

  Gilla

 2. Åh vad mycket fint de hade! De långa grå skulle vara perfekta för mig. Ska börja på yoga för att försöka få bukt eller balans med kronisk smärta och många års sjunskrivning. Skulle även ha stor användning för dessa hemma pga värk. Ha en fin dag / Ina

  Gilla

 3. Jag är gärna med och tävlar, och fastnade lite extra för det långa fina rosa. Det hade varit perfekt att använda när det tränas och man inte vill bli kall om armarna. Har funderat en hel del på yoga, och jag tror verkligen det skulle vara något bra för mig så jag kikar just nu i skrivande stund efter närmsta kurs att hoppa på i början av januari. Har ju lite kontakter så ska nog dra i dessa lite innan också, kanske man får komma på ett provpass till att börja med.

  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 4. Den Rosa. Jag är väldigt frusen av mig och känner mig ofta då stel i kroppen. Jag har läst att med handledsvärmare så värmer man kroppspulsåder och i sin tur då hela kroppen. Jag skulle så gärna vilja prova på dessa och se om jag blir varmare och mjukare i kroppen fortare till när jag ska börja yoga. Sen är de snygga också.

  Gilla

 5. Ljusgråa!
  En fryslort jag är, värmen är kär.
  Hackar tänder och ryser, jag gör inget annat än fryser.
  Ett par handledsvärmare skulle vara bra,
  låt mig vinna och gör mig gla’!

  Gilla

 6. Ljusgrå! De skulle gå raka vägen till min kära mor som på äldre dar fått lite problem med handlederna. Hon har alltid stickat, handarbetat och bakat men det blir begränsat nu. Såhär års gäller det att hålla sig varm så mellan varven när hon ska ta igen sig kommer nog dessa att värma gott.

  Gilla

 7. Korta zebra värmarna skulle jag vilja ha.
  Dela för att det vore toppen för mig när jag gör min yoga och blir lätt frusen pga mina sjukdomar bla hjärtproblem. Då ökar risken att mina leder ska hoppa ur led.
  Men även för att zebran är symbolen för min ovanliga sjukdom.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Ha en härlig dag!

  Gilla

 8. Wow! Tack för tipset om Saprema, visste inte att de fanns, nu känner jag att jag vill köpa allt de har (ska bara vinna lite på lotteri först). Men om jag vann ett par rosa handledsvärmare vore det en underbar start! Jag går både på yoga och meditation (har egentligen inte råd men hittat en som är gratis och en som är billig). Och de här skulle verkligen vara bra eftersom man lätt kan bli frusen runt hand- och fotleder vid olika övningar. Dessutom gillar jag glada färger!!

  Gilla

 9. Jag gillar mönster så de zebra-mönstrade önskar jag vinna. Jag som inte är så förtjust i långärmat och använder mer än gärna kortärmat skulle behöva något i denna stil då armarna kan bli lite väl kalla ibland. Dessutom är de snygga.

  Gilla

 10. Älskar de långa vita! Perfekt att ta på sig då det är så kallt på förskolan jag arbetar på! Följer på insta: Amandalotta

  Gilla

 11. långa grön är så fina…en present kunde de bli till min 71 årig vän som har jusst sprungit göteborgsvarvet och inspirera mig!

  Gilla

 12. Jag skulle välja de korta zebrarandiga. De var urläckra och skulle passa mig jättebra. Jag har ont i lederna och är väldigt frusen jämt.

  Gilla

 13. Så fort jag blir kall om handleder och händer slår det reumatiska till och händerna slutar att fungera. Önskar mig de långa rosa 💕

  Gilla

 14. De fina, gröna långa handledsvärmarna är favoriten! Använder just handledsvärmare dagligen vintertid sedan många år, det är mitt favoritplagg och jag har slitit ut skrämmande många par! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s