Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 6

I sjätteluckan hittar vi Lava Förlag som sponsrat kalendern med tre böcker. En glad vinnare får alltså hem Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni, Läkarens guide till den naturliga supermaten av  Helena Nyblom samt Möjligheter: Mina 10 steg till hållbar förändring av Aron Anderson. Vill ni läsa mer om vad böckerna handlar om kan ni bara klicka på länkarna.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dagens lucka. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @lavaforlag samt @nilmaiform på Instagram. Det är inget måste men ger en liten stjärna i kanten!

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS JENS!

35 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 6”

 1. Under mitt vuxna liv har nästan varje December slutat på samma sätt, akutmottagningen med panikångest. Varje år kommer jag in, och så fort de värsta andningsbesvären och kramperna är över rycker jag min pvk ur armen och smiter därifrån, för det är jul och jag har ju inte TID att vara där, bara för att återkomma dagen senare med värre attack. Jag vet hur det är att ha perfektion som sin värsta fiende

  Gilla

 2. Åh, vilka fantastiska böcker! Detta låter helt klart som luckan för mig, då dessa böcker verkligen lockar mig lite extra. Har alltid älskat självhjälps böcker och olika handböcker av olika slag och det verkar alla dessa tre vara för olika delar av livet. Tänk att få en massa värdefulla, bra och vettiga tips inom både självförtroende, kost och hälsa och hur man växer som människa. Bättre än så kan det ju inte bli, och vilken boost att börja det nya året med detta.

  Följer bägge på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 3. hej saknar några riktiga intressanta böcker att läsa ni i vinter
  så dessa vore underbart att vinna hoppas på tur
  mvh Titti

  Gilla

 4. Jag håller på och äter efter kostschema och är klar om två veckor. Jag skulle behöva lite motivation och inre styrka till att inte falla tillbaka och för att förstå vad det jag gör!

  Gilla

 5. Jag hamnar ofta i en nedåtsvacka runt höst och vinter. Jag älskar då att läsa böcker som ger mig lite aha-tankeställare och peppar och motiverar mig. Då samlar jag på mig mer kraft och energi och jag hoppas vinna dessa böcker för det är precis sådana här typer av böcker jag vill läsa och inspireras och lära mig utav.

  Gilla

 6. Ett pris jag vill vinna så mycket och få tid att läsa och samtidigt intressant böcker, tack för en fin blogg o julkalender

  Gilla

 7. Vore. Toppen att detta pris få vinna
  Passar både mig och min kvinna
  På ett eller annat sätt känner vi oss båda träffade
  Kan ju inte bara har varit ett sammanträffande
  Genom denna litteratur Vi energi kommer få
  Så vi i framtiden våra gemensamma mål nå

  Gilla

 8. Jag vill vinna för att jag helt enkelt velat läsa dessa böcker ett bra tag men inte haft råd att köpa eller ork att gå till bibblan. Jag hoppas dessa böcker kan göra min tillvaro lite ljusare!

  Gilla

 9. Kul vinst! Jag har länge velat läsa Fornis bok men det blir liksom inte av. Det här året och förra har varit väldigt omtumlande för mig, nådde verkligen en lägsta punkt för exakt ett år sedan och trodde det var slutet. Men har kravlar mig upp och det här året växt otroligt mycket som människa! (Så dags när man är 27 år gammal). 2018 vill jag ska vara året då jag känner mig stark och tar hand om mig själv,och de här böckerna känns som en bra start för det!

  Gilla

 10. Intressanta böcker som man kan läsa och spekulera och fundera mycket över. Låter definitivt som nyttiga böcker som ger en tankeställare. Vill gärna krypa upp i soffan med dessa

  Gilla

 11. Vilken fin blandning av böcker som stärker en från topp till tå! Det skulle vara fantastiskt att få läsa dessa och lära mig nya saker om mig själv.

  Följer båda på instagram som MartinaElizabethh 🙂

  Gilla

 12. Åh! Efter min graviditet och ett par tuffa år som småbarnsförälder börjar jag äntligen få ork till att ta tag i min egen hälsa. Jag vill gärna komma i lite form och må bättre men motivationen har inte riktigt infunnit sig.
  Eftersom jag gärna läser och inspireras av böcker så vore det här en väldigt trevlig julklapp till mig själv! ❤

  Gilla

 13. Jag & sambon jobbar om varandra hela tiden, har så tråkigt när jag är hemma själv. Behöver lite ny inspiration och tips. Att kunna få läsa dessa böcker hade varit så avslappnade och intressant!
  Följer på instagram ( isabellehedstrom )

  Gilla

 14. December är en alldeles fantastisk tid,
  och julen en högtid jag är mycket fäst vid!
  En paus från vardagens måsten och bestyr,
  ägna sig åt avkoppling varvat med familjeäventyr!
  När barnen sedan lagt sig och fått sällskap av John Blund,
  då får denna mamma tid för sig själv en liten stund!
  Där skulle dessa böcker verkligen sätta pricken över i:et
  och förgylla ledigheten under jullovslivet ❤

  Gilla

 15. det här skulle kännas som en helrätt julklapp till min kära som har det lite kämpigt just nu. Mne efter att hon läst är jag först att låna!

  Gilla

 16. Jag har följt Michaela Fornis blogg under många år så jag skulle självklart vilja läsa även hennes bok! 🙂 De andra böckerna verkar också kunna vara väldigt intressanta att läsa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s