Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 5

Så har vi kommit fram till den femte december och i dagens lucka hittar vi vitaminer och mineraler från Helhetshälsa. En burk AlgOmega3, en MultiOptimal samt en burk MagnesiumOptimal ligger i prispotten. Helhetshälsa står för svensk tillverkning och deras kosttillskott är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser.

Tävlingsregler
– Vad är det viktigaste för dig när det gäller valet av kosttillskott? Motivera kort och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @helhetshalsa samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL ELIISAN!

43 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 5”

 1. Ett företag som är känt att man kan lita på de, och sen att man hittar kosttillskott som har precis vad jag som individ behöver för innehåll. Och jo, smak ska faktiskt spela en liten roll också. Följat på instagram om svengalskan

  Gilla

 2. Det första är att det till stor del ska innehålla
  Naturliga ingredienser sen bör den ju ha en smula vetenskaplig. Garanti att den håller vad den lovar. Sen är väl priset någelunda viktigt.

  Gilla

 3. Skulle önska att jag bara kunde gå på kvalitet men det har jag inte råd med.
  Så en kombination av bra pris och bra kvalitet är viktigt.
  Plus att Det innehåller det just jag behöver.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Ha en fantastisk dag!

  Gilla

 4. Jag vill att tillverkaren ska vara pålitlig så att jag inte behöver oroa mig över kvalitén på kosttillskottet. Och så måste såklart priset vara bra, annars kommer jag nog inte tillbaka som kund. Jag har inte testat Helhetshälsa men gillar att de har så höga krav på sina produkter, att de är svenska och har så mycket lättillgänglig information på sin hemsida!

  Gilla

 5. Efter en överviktsoperation är det för mig viktigt med multivitamin med bra innehåll så jag får i mig tillräckligt med alla vitaminer som jag behöver

  Gilla

 6. Att det är anpassat för mig som kvinna, och att det innehåller rena och kvalitativa produkter! Anledningen att jag äter tillskott är ju för att må bra, och då vill jag ju stoppa i mig bra och rätt grejer 🙂

  Gilla

 7. valet är viktigt att det skall ha genomgått svensk kontroll
  köpte hälsokost till min man på en billig kedja och det gör jag aldrig om
  så sjuk som han blev då så i dag är vi noga att det är av svenskt

  Gilla

 8. Det viktigaste är att det känns pålitligt och att man inte bara betalar för ”sockerpiller”. Det andra är att D-vitamin är viktigt för mig denna årstiden.

  Gilla

 9. Att det kommer från ett trovärdigt märke och inte innehåller djurdelar. Hade blivit såå glad för en vinst ❤

  Gilla

 10. Att de är naturliga, att det som man stoppar i sig inte innehåller några konstigheter.
  Och att bolaget man köper ifrån är tydliga och transparenta.

  Gilla

 11. Åhh, härlig tävling!
  Att det finns naturliga ingredienser och inga tillsatser, samt är vegetabiliska. Om det är ekologiskt är det ännu bättre! Jag följer er på instagram 🙂
  Ha det så gott!

  Gilla

 12. För mig är det viktigt att produkterna är tillverkade i Sverige. Att man kan läsa innehållsförteckningen, om än man inte förstår vad allt är! Viktigt också förstås att det inte är en massa konstiga tillsatser, så ren vara som möjligt. Priset också, får inte vara alldeles för dyrt.

  Gilla

 13. Att de ska vara rena och inte innehålla något farligt eller gifter. Inte heller något animaliskt, samt vara gjorda med hänsyn till miljön. Har alltid velat testa algomega för att må bra. Bjuder på ett rim:
  Ibland behöver kroppen hjälp på vägen,
  detta kan hända i vissa lägen,
  för att må på topp,
  ger denna tävling mig därför nu hopp

  Gilla

 14. Det viktigaste är att det är hög kvalité och att man känner förtroende för varumärket. Stort plus om det är svensktillverkat! Som helhetshälsa 🙂

  Gilla

 15. Att kosttillskotten är pålitliga och att man faktiskt kan märka skillnad. Jag tycka att det är bra om det finns recensioner från andra som använt dem så man kan se vad andra haft för erfarenheter. Sedan tycker jag att det är viktigt att de är enkla att ta. Kosttillskott som man ska ta 5 ggr om dagen vid olika tidpunkter glömmer man lätt.

  Gilla

 16. Jag handlar ofta svenskt och från kända leverantörer. Läser man om en produkt i många sammanhang så känns den säker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s