Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 4

Vi börjar den nya veckan med en ny lucka! I dagens lucka sponsrar PurePasta med ett 10-pack av mixad pasta och ris. PurePastas produkter är gjorda av konjakglucommanan, en naturligt vattenlöslig fiber. De innehåller inga kolhydrater, ingen gluten och inget socker vilket är perfekt för LCHF-kost, diabetiker m.m. Mixpaketet innehåller 4 paket spaghetti, 3 paket ris och 3 paket nudlar.

Tävlingsregler
– Vilken är den bästa julklappen du har köpt i år? Varför är den så bra? Motivera kort och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @purepasta_se samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS EMELIE ERLANDSSON!

43 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 4”

 1. Den bästa är nog den enklaste, en vacker napp som min son fått använda. Är till min mormor som redan har min dotters napp hängandes på väggen efter jag glömde den där en gång.

  Gilla

 2. Den bästa julklappen jag har köpt i år är utan tvekan en Daniel Tiger nalle till min 2 åriga son. Den tog mig en evighet att hitta men jag vet att lyckan kommer bli total på julafton. Han prata med allt och alla om ” Anel Iger ” så fort han får en chans och det finns absolut ingenting annat han vill se på tv.

  Gilla

 3. Bästa är till min man, en morgonrock. Vet att han kommer bli så glad då han önskat sig det sen han andra blev förstörd ca 2 år sen

  Gilla

 4. Den bästa julklappen är ett fotopussel med bild på en av våra schäfrar, Iza och texten Min bästa vän
  Det ska min systerson få.
  Han har varit hundrädd men dom lånade hem vår tik en natt och det slutade med att min hund och min systerson satt i soffan tillsammans och åt godis, dom lekte doktor och sen sov dom tillsammans. Dagen efter sa min systerson att Iza var hans bästa vän💜
  Så fint! Min hund älskar barn och är lugn så hon passar perfekt för rädda barn.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen

  Gilla

 5. Den bästa klappen kan mycket väl vara en Lol-docka åt min dotter. Hon har pratat sig lyrisk över dessa leksaker. Hon lär bli glad!

  Gilla

 6. De bästa julklapparna är presentkort på böcker till mina syskonbarn 8-15 år! Så glad att de läser böcker och att föräldrarna uppmuntrar till det! Tyvärr är det en nedåtgående spiral med barn som läser böcker mot hur det var för flera år sedan! Så det vill jag uppmuntra! 🙂

  Gilla

 7. den bästa jag köpt i år är ett par mjuka fluffiga tofflor till min gubbe men han harfått öppna påaket nu då vi bor i ett sådant kall draget hus
  och han blev glad

  Gilla

 8. Den bästa klappen är en lite mindre sekretär jag hittade på loppis, som jag ger till min femåriga tjej. Blir hennes första skrivbord, som hon längtat efter att få!

  Gilla

 9. En ny baddräkt till mitt syskonbarn som älskar att bada. Skulle även överraska dem med,denna julklapp då min syster är ensamstående. Dom gillar pasta och ris med olika rätter.
  God jul!
  ( Följer på insta)

  Gilla

 10. Jag har köpt en wake-up light till min sambo. Han har så himla svårt att stiga upp på morgonen och vill gärna ha persiennen uppdragna för att få in ljus, nu på vintern (vi bor i norrland) är det oftast mörkt alla morgnar vi stiger upp, med andra ord så är det sååååå mycket svårare att gå upp. Hoppas att detta kommer underlätta för honom!

  Gilla

 11. Bästa julklappen jag köpt i år är en grå, stor lykta till mina föräldrar 🌟 vet att de länge letat efter en att kunna ha i vardagsrummet, och den här kommer passa perfekt och lysa upp rummet så fint ❤️

  Gilla

 12. Min bästa julklapp är att hjälpa djuren, speciellt alla de hemlösa katterna som finns i Sverige. Även hemlösa hundar i andra länder. Så min julkalpp är att hjälpa de som lider i tystnad.

  Gilla

 13. Jag lyckades fynda en riskokare till min bror. Han ska snart flytta hemifrån och en riskokare har han pratat länge om så det ska bli så kul att ge en sån till honom då i julklapp.

  Gilla

 14. Den bästa julklappen jag har köpt i år måste helt klart vara konsertbiljetter till Marcus & Martinus till min 10 åriga dotter. Det är hennes stora idoler, och hon har absolut ingen aning om att jag har köpt biljetterna. Hon kommer bli helt galen när hon öppnar kuvertet, och skrika rakt ut och jag lär garanterat få titeln – som världens bästa mamma.

  Följer bägge sidor på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Gilla

 15. Min mamma och jag var i Mall of scandinavia där vi sprang på doftpinnar som hon föll för. Dock kostade de 500 kr och jag lyckades fynda dem med 25% rabatt under black friday. Jag kommer köpa något mer till henne men eftersom hon fortfarande tittar på doftpinnar så känns det extra kul att veta att hon har sina favoriter om 20 dagar!

  Gilla

 16. Det är två sudokuböcker till pappa som bringar honom mycket tidsfördriv och nöje i egenskap av pensionär. Tror det håller en frisk i hjärnan mycket längre om man ägnar sig åt detta. 🙂

  Gilla

 17. Har bara köpt en julklapp än och det är en slangupprullare till tryckluftsslangen som min sambo har kikat på länge, han blir alltid glad att få något bra till garaget!

  Gilla

 18. I år blev det bara en julklapp inhandlad och den är till mig, maken och tonårsbarnen. En resa till Kanarieöarna över jul. Vi flyr från julen och stöket i år och bara umgås i familjen.
  Hoppas på turen att testa pure pasta som jag varit nyfiken på länge. Ha en fin måndag.

  Gilla

 19. Ett lyxigt badset till min pojkvän. Tvålar och badbomber i form av mustascher och handgranater. Det kommer han som badtokig uppskatta 🙂

  Gilla

 20. Böcker till min dotter. Skönlitteratur. Hon tycker det ska bli så skönt att läsa något annat än studentlitterratur nu.

  Gilla

 21. Den bästa julklappen som jag köpt iår är Minecraft-legot jag köpt till sonen. Han älskar Minecraft och lego är i stortsett den enda ”leksaken” han leker/bygger med. Han kommer bli så glad på julafton.

  Gilla

 22. Vi ska inte köpa några julklappar mer än till barnen. Så istället för att ge släkt och vänner så ska vi bidra till cancerfonden. det är den bästa julklappen. ❤

  Gilla

 23. Jag har faktiskt gjort egen granola som jag haft i glasburkar med sidenband och skrivit tjusiga etiketter till. Enkelt och personligt 🙂

  Gilla

 24. Vi har bestämt att vi inte köper julklappar till varandra, men jag köpte fiskeutrustning till mig själv och det är den bästa julklapp som någon kan få 😉

  Gilla

 25. Jag har köpt mössa och kalsonger till min sambo. Jag ÄLSKAR egentligen att köpa klädesplagg till honom, men oftast blir han inte så nöjd haha. Vi har nog lika olika smak ändå. Men mössa och kalsonger kan ju inte gå fel och han har ingen aning om det 😀

  Gilla

 26. Det får nog bli en Pokemontröja till min son. Tog en himla tid att hitta en med rätt motiv men jag är helt säker på att han kommer bli överlycklig och det kommer visa sig mödan värt.

  Gilla

 27. Ticket to ride (familjespel) till sambon, hittade den stora versionen med hela världen. Vi har redan europa-spelet så han kommer bli superglad för denna variant! Är så mysigt att sitta och umgås och ha spelkvällar tycker vi båda 😀

  Gilla

 28. Den bästa julklappen jag har köpt är till min pappa en Ralph lauren tröja men tycker mer om O ge bort ngt man gjort själv så håller på att göra en halsduk i slöjden till min mamma ☺️

  Gilla

 29. Prenumeration på the healthy Box till min mamma. Perfekt sätt att sprida ut julklapparna lite över året och bidra till lite extra lyx i vardagen! Sen är det ju alltid roligt att få testa nya hälsosamma produkter, så jag hoppas att hon uppskattar denna julklapp!

  Gilla

 30. Min bästa julklapp detta året är en el traktor till mitt barnbarn… Han älskar traktorer o jag vet att han kommer att bli super glad för denna. Den har släp o där kan han lasta deras hund när han kör..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s