Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 3

Idag är det första advent och det närmar sig jul med stormsteg! I dagens lucka sponsrar Fitnessguru med en valfri smak av One Whey samt One Whey Essentials. Det finns bland annat strawberry milkshake, dark chocolate mint, chocolat hazelnut och red velvet cake att välja på och alldeles säkert någon smak för alla.

One Whey®-serien är några av Europas mest sålda och uppskattade protein, kända för sin kvalitet och goda smak. De är ett fullvärdigt protein med högt biologiskt värde som innehåller samtliga aminosyror, EAA och grenade aminosyror, BCAA, som du behöver för att återhämta dig effektivt efter din träning.

Tävlingsregler
– Vad är ditt bästa tips för att träna hemma? Motivera och berätta kort. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARIA K!

49 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 3”

 1. Mitt bästa tips för att träna hemma är att ladda ner är tabataträning. Leta rätt på övningar via träningsappar, Google eller youtube. Sätt igång peppig musik och gör dig redo för ett svettigt pass! Det bästa med att träna hemma är dessutom att ingen ser dig så det spelar ingen roll varken vad du har på dig eller hur du gör dina övningar!

  Gilla

 2. Mitt bästa tips för att träna hemma är att stänga av mobilen och ställa bort datorn så man inte blir störd av dem. Det är lätt annars att man varvar träningen med den sortens vila tycker jag.

  Gilla

 3. Hemma kan man inkludera hela familjen och göra det till en lek. Vi tävlar i vem som springer fortast, klarar flest armhävningar. Då blir alla friskare och förbättrar relationen samtidigt

  Gilla

 4. Mitt bästa tips för hemmaträningen är att se till att den blir av – och det räcker med 7 min om dagen, en tid alla har! För att skapa struktur finns appar som hjälper, tex 7 min workout. Bästa träningen är som bekant den som blir av!

  Gilla

 5. Mitt bästa tips för hemmaträning är att göra en cirkelträning och bestämma vilka övningar som ska köras samt hur många reps/varv innan man startar så man har målet klart innan man startar. Sen sätt på en bra träningslista och kör!💪🏼👏🏼

  Gilla

 6. Om man ska träna hemma ska man ha ett tydligt mål med just dagen pass. Sätta på en riktigt bra spellista så man blir pepp. Vara fokuserad och inte bli störd och träna tills man känner sig nöjd 💪🏼🌟

  Gilla

 7. Mitt bästa tips är att görandet. Är nästan den största puckeln att börja. Men finns massa bra träningsfilmer på youtube. Dansa med barnen och få in träningen i vardagen, typ step up på pallen när man ändå hänger tvätt…

  Gilla

 8. Mitt bästa tips för att träna hemma är att sätta på en peppande låt, ett youtubeklipp där du kan inspireras till övningar och köra järnet! Det bästa med hemmaträning är att du kan träna exakt när du vill, hur länge du vill/känner för, se ut som du vill och köra precis vilka moves och rörelser som du själv vill!

  Gilla

 9. Träna hemma för mig betyder att jag tar hand om mina tre storpudlar. Det blir långpromenader, tränar dem att göra olika uppdrag som stimulerar deras hjärnor, lydnadsträning, sök träning i skog och mark m.m.

  Gilla

 10. Mitt tips på hemma träning är att göra de direkt när du går upp. Fram med yoga mattan o på med avslappnande musik o kör. Glöm inte avslappningen på 5 min efter passet.

  Gilla

 11. Ha en avsedd plats där du kan träna ostört eller med tillräckligt med plats. Bestäm dig för hur länge du ska träna och gör en playlist med musik som är ungefär lika lång, då vet du lätt när du tränat den tiden du bestämt dig för, utan att kolla på telefonen eller liknande och bli störd för att se klockan

  Gilla

 12. Ett lagom långt program, har ett pilatesprogram som är 35 min, då känns det inte så motigt att sätta igång och man har inga ursäkter att inte göra det!

  Gilla

 13. Medans maten står i ugnen så är det bara att köra lite övningar medans man ändå bara väntar. Köra övningar framför sitt favoritprogram på TV är också ett bra tips. Städa är bra för då rör man på sig. Kör igång en bra låt för då kan man ju inte sitta stilla heller 🙂

  Gilla

 14. mitt absolut bästa tips är att göra det med en partner hemma eftersom det är alldeles för lätt att man blir bekväm i ett förhållande. Tränar man hemma med en partner blir det bara roligt, nyttigt och man får spendera lite extra tid tillsammans. Uppnå mål tillsammans och se varandras resultat! Går lika bra med en bra vän och tävla mot varandra. Peppa varandra och bara köra igång!

  Gilla

 15. Mitt bästa tips är att använda gummiband! De är lätta att förvara hemma och ta med på resan, de är mångsidiga så man kan träna nästan hela kroppen och de är skonsamma för muskler och leder.

  Gilla

 16. Pilates-videos på Youtube! Började träna till dem för två år sedan och har blivit så mycket starkare i kroppen. Nu när jag lärt mig många övningar är det enkelt att göra dem själv samtidigt som jag kollar på serier, lyssnar på poddar eller vad som helst. Kör alltid 15-45min/gång och nästan varje dag. Så enkelt och framförallt roligt!

  Gilla

 17. Att bara göra det och inte känna efter för mycket om man har lust.
  Att prioritera är a och o, har man ont om tid kan man träna medans maten tillagas, när man ser på tv, plus massa andra små tillfällen när man kan passa på att göra nåt med kroppen. Man ska tänka på att all träning räknas, även 5 minuter!

  Gilla

 18. Städa!!!! Ta ut rörelserna lite mer än vanligt och vips så har du ett träningspass – OCH snyggt hemma! För att göra det ännu lite bättre så sätt på musik på högsta volym! 😀

  Gilla

 19. Mitt bästa tips är att använda en Tabata app, enkel träning utan redskap som kan utföras överallt! Dessutom kan man välja själv hur många upprepningar man vill göra, så det går snabbt och är effektivt!

  Gilla

 20. Mitt bästa tips är att man avsätter tid att kl. 17.30-18.00 är det effektiv träning och då kör jag intervaller med klocka.

  Gilla

 21. Att sätta igång Youtubearen blogilates och träna tillsammans med henne tycker jag är helt fantastiskt hon gör tränings scheman för varje månad varje dag så det finns alltid något nytt att testa på

  Gilla

 22. Det är så lätt att fuska lite hemma, så kör något du tycker om, och gå efter hur många benböj du ska göra istället för att gå på tid!

  Gilla

 23. Mitt bästa tips för att träna hemma är att se till att det finns plats, så ta bort bord eller stolar som är i vägen. Sätt sedan på ett av dina favoritavsnitt på TV:n som du ändå tänkte titta på. Men istället för att sitta kvar i soffan så kan du se till att träna samtidigt. Antingen genom att gå på gångband/träningscykel eller köra ett vanligt träningspass. Winwin!

  Gilla

 24. Mitt bästa tips är att berätta för någon eller några i familjen som kan påminna dig så du väl får ändan ur vagnen och gör något. Du kommer alltid på saker du behöver träna, men knixet är att verkligen ta sig an utmaningen från första början.

  Gilla

 25. Mitt bästa tips att all träning är bra träning. Följa kortare träningsprogram på youtube, typ tabata/hiit. Ett träningspass behöver inte alltid vara långt utan några minuter dagligen ger positiva resultat.

  Gilla

 26. Jag brukar göra ett kort träningspass på 10 min med några övningar. Då blir det av och det blir inte lika svårt att komma till skott!

  Gilla

 27. Jag gör bara praktiska sysslor som träning hemma. Snöskottning, gräsklippning och övrigt trädgårdspyssel. Ja och så städning förstås. Skulle jag skaffa ett träningsredskap så är roddmaskin överst på listen.

  Gilla

 28. Mitt bästa tips för hemmaträning är att göra en cirkelträning och bestämma vilka övningar som ska köras samt hur många reps/varv man ska göra. Behöver man inspiration på övningar så finns olika appar, youtube och Google nära till hands.

  Saknar du redskap så finns det mycket hemma du kan använda exempelvis gamla pantflaskor som du kan fylla med olika saker för att få fram olika tyngder.

  Kram Sanna

  Gilla

 29. Et stycke yogamatta och sedan finns allt du behöver på youtube! Övningar för alla kroppsdelar, det finns allt från dans, styrketräning, yoga.. Allt inom några knapptryck och hemmet är plötsligt den bästa träningsplatsen!

  Gilla

 30. Mitt bästa tips är att ha träningsredskapen framme, nära till hands. Då blir de använda. Kettlebell, trx, hantlar, stång, matta eller gummiband.. det finns hur mycket som helst du kan ha hemma! Inspiration för olika pass kolla instagram eller ladda ner någon träningsapp! Kom igen, börja svettas!

  Gilla

 31. Mitt tips är att bara göra det. Ladda ner någon app på mobilen och få insperation, typ träning på 7min. där man ser övningarna som skas göras och även tider så bra.

  Gilla

 32. Mitt bästa tränings tips hemma måste nog vara att sätta igång en grym spellista på Spotify, klä på dig sköna kläder.. och ha kul! Och när du känner att fasiken jag orkar inte mer..ryt till och kör några set sen så säger du till dej själv, fasiken vad bra jag är!💪 kram

  Gilla

 33. Jag måste göra det samma tid varje dag, eller göra det till en rutin. Typ att nu tar jag en promenad på si o så många minuter som uppvärmning för att sen köra igång med det jag ska göra. Helst direkt på morgonen oxå, annars hinner jag få för många undanflykter =)

  Gilla

 34. Mitt bästa tips är att ta på ett klipp på youtube där man gör övningarna med massa andra som man tittar på, då blir man mer motiverad och slutar inte för man måste hänga med 🙂

  Gilla

 35. Finns så många kroppsviktsövningar t.ex. utfall, armhävningar och plankan. Bestäm ett klockslag då du gör dem, lätt att skjuta på det annars 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s