Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 2

I dagens lucka är det The Healthy Box som sponsrar med en härlig julklappsbox. Boxen är perfekt till dig eller någon du känner och har ett värde på över 800 kronor. I boxen finns bland annat produkter från Pandy Protein, Renee Voltaire, Healthyco och Munkens hälsa.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna dagens lucka. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL MAJA!

124 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 2”

 1. Hade varit jättekul att prova på, vill gärna leva lite hälsosammare så kan vara en rolig start i rätt riktning – perfekt nu när nyår närmar sig med och alla nyårslöften 😉

  Gilla

 2. Känner i hela kroppen att jag behöver bli hälsosammare, men sötsuget har fått ett hårt grepp om mig! Detta skulle kunna bli en nystart för mig, med hälsosammare alternativ, som verkligen skulle göra gott både för kropp och själ!

  Gilla

 3. Med detta hade jag och mamma kunnat bli hälsosammare, detta hade drivit oss åt trätt håll i livet då vi både går på mediciner som får oss att öka hastigt i vikt. Mamma hade blivit jätte grad! 😀

  Gilla

 4. Jag är hemma hela dagarna med mina två små barn, och jag prioriterar inte att få i mig själv bra mat under dagen. När de väl sover blir jag hungrig och behöver nåt snabbt som är hälsosamt. detta skulle vara en fantastisk hjälp och inspiration!

  Gilla

 5. Detta vore en perfekt present till mig att vinna, då jag precis klivit under 80-strecket!! Startade på 99,8 kg, så har gått ner 20 kg sedan 1 januari 2017, känns otroligt SKÖNT och jag mår så mycket bättre! Detta vore en finfin pepp för mig att fortsätta neråt!!!!
  Spännande med boxar också, så det vore underbart kul att vinna!!!

  Gilla

 6. Jag är precis som dig och behöver komma i form, men ett steg i taget och en vinst som detta skulle ge en kickstart igen! God jul och kämpa på!

  Gilla

 7. Åh! Detta vore ett superklipp! Har en närstående som ska börja en viktresa och en peppig överraskningsbox vore ju såklart som en vinst på lotto! Hoppas på att få leka lite tomte! 😀

  Gilla

 8. Kämpar med att komma iform efter min första graviditet, en sån hör vinst hade varit lite
  Motiverande och en belöning för all energi jag lägger ner på kost och träning just nu, och en liten morot för att fortsätta på denna bana

  Gilla

 9. Varje julafton ordnar vi skattjakt för våra barn – som numera är vuxna! – Belöningen får de på sista stället de hittar fram till via ledtrådar. Skulle vara roligt att lägga lite ”nyttigheter” på vägen -både för att öka motivationen och för att få dem att upptäcka att det finns alternativ till läsk och chips! De är 20 24 resp 28 år så de är fortfarande formbara 🙂

  Gilla

 10. Träning och hälsa har nu blivit viktiga för mig
  så vinsten skulle verkligen glädja mig
  tänk vilken start på ett nytt år
  att få en upplevelse som gör att man gott mår
  dela med min kära som peppar och förstår
  att jag av att satsa på mig själv bättre mår
  få prova på en box -vilken julklapp
  och jag allt julgodis tänka på slapp

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s