Julkalendern 2017

Julkalendern 2017 – Lucka 1

Då kör vi igång! I årets första lucka hittar vi Lohilo. Tre vinnare får varsin glass att mumsa på till helgen, eller när man nu känner för att äta den. Lohilos glassar är hälsosammare alternativ till vanlig glass, och finns i många olika smaker. De erbjuder bland annat salted caramel, banana split, cookie dough och cinnamon bun. Det finns garanterat något för alla smaker i deras utbud!

Tävlingsregler
– Berätta vad du helst vill ha på julbordet. Motivera kort i en kommentar till det här inlägget och glöm ej att ange en giltig e-postadress.
– Följ gärna @lohilo samt @nilmaiform på Instagram. Detta är inget måste men ger en stjärna i kanten.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL JOHANNA, MALIN ÖHLUND OCH ANNELI P!

81 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 1”

 1. Julskinka, rödbetssallad och julmust är viktigast men gärna hårdbröd, kålrotsgratäng, korv, köttbullar och omelett med svampstuvning.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen

  Gilla

 2. Jag vill ha rödbetssallad, köttbullar och jansson! Dessa tre är väldigt viktiga då jag blandar lite och får med allt på samma gaffel!

  Gilla

 3. Sk*nka utan rumpa, min röda linsjulpaj, grönkålsvårrullar med fetaost och valnötter, rödbetssallad, vörtbröd och det viktigaste: julmust

  Gilla

 4. Testat lingonremmar? Nyttigt och otroligt gott godis julgodis man enkelt kan göra. Rekommenderas! Följer på instagram, @andersson7070

  Gilla

 5. Sill och lax! Åt inte fisk under många år dumt nog, så nu känner jag att jag måste ta igen det lite 😛 så är det ju så fruktansvärt gott med 🙂

  Gilla

 6. Egentligen vore det coolt att prova på ett vegetariskt julbord. Har börjat tänka lite mer om att sträva att äta mindre kött. Följer på Instagram.

  Gilla

 7. Nödvändigast på julbordet är numera grönkålssalladen med hackad klementin, mandlar och granatäpple. Jag brukar ringla över en vinäger med smak av kardemumma med. Fräscht och gott! Bättre än så blir det inte!

  Gilla

 8. Kul med kalender! På julbordet är det viktigaste skinka, köttbullar, prinskorv och ägghalvor med räkor. Sen är ju mammas knäck ett måste.

  Gilla

 9. Det viktigaste för mig är farmors sill! Och eftersom hon gick bort förra året och jag fick hennes kokböcker i arv så är det min tur att föra traditionen vidare!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s