Julkalendern 2017

Julkalendern 2017

Nu är det verkligen inte långt kvar. Julkalendern drar igång på fredag då det är 1 december och jag tänkte ta det här inlägget och dra det viktigaste. Om ni har fler frågor sedan är det bara att ställa dem så svarar jag så snart jag kan.

Mellan 1-24 december pågår denna julkalender som innebär att en ny lucka öppnas varje dag. I varje lucka finns en vinst och minst en vinnare. Luckan är sedan öppen i 24 timmar innan nästa lucka öppnas och så vidare. Vinsterna kan vara lite vad som helst men de har alla med träning, kost, hälsa och välmående att göra – på ett eller annat sätt. Vinnaren/vinnarna postas i slutet av inlägget efter att de har utsetts samt på Facebooksidan.

*All information och alla luckor finns under kategorin Julkalendern 2017.
*De som tävlar behöver ha en adress i Sverige.
*Det är en person per IP-adress som får vara med och tävla i en och samma lucka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s