Allmänt

Recension: iFrogz Summit Wireless Earbuds

För ett litet tag sedan fick jag hem ett paket med iFrogz Summit Wireless Earbuds för att testa och jag tänkte nu berätta om dem lite grann. Till att börja med är detta trådlösa in-ear-hörlurar med ergonomiska vingar som gör att hörlurarna ska sitta kvar bättre i öronen, oavsett aktivitet. Med hjälp av Bluetooth kopplas lurarna enkelt till telefonen och de kan sedan fästas med magnet på tröjan. I paketet medföljer dessutom tre olika storlekar OCH lurarna är svettsäkra, alltså perfekta för träningen.

Jag är positivt överraskad måste jag säga! Priset är bra för vad du faktiskt får. Jag är inte superbra på ljud men jag tycker att hörlurarna har fungerat bra oavsett musik och därmed har jag inget att anmärka på.

Det absolut bästa är såklart att slippa sladdar. Jag har haft trådlösa men då over-ear och det gör faktiskt en del skillnad, inte minst vad gäller svetten. Dessa tar ju inte heller någon plats och följer därför med lite överallt. Extra plus för att de är snygga och samtidigt inte särskilt utmärkande.

Ett litet minus som jag upptäckt är dock att de lovar lite mycket gällande att de ska sitta kvar i öronen, oavsett aktivitet. De sitter bra när jag går, pysslar hemma och så men vid gymträning hade de en tendens att glida ur lite grann och då har jag ändå inte provat att springa med dem.

Summa summarum är jag väldigt nöjd med hörlurarna men de hade alltså kunnat bli än bättre. De är dock väl värda sina pengar!

I samarbete med Cykelkraft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s