Träning

Öde på gymmet

Vad passade väl bättre än att starta dagen med ett pass på gymmet? Det nya gymmet dessutom! Jag ska skriva ett litet inlägg om gymmet i sig vid ett annat tillfälle men nu tänkte jag fokusera på passet.

Det var ett bra tag sedan jag körde styrketräning senast men det kändes ändå helt okej. Jag lyckades slå i mitt knä på något vänster så det blev inte fler benövningar än mark och benpressen men det dög. Jag är nöjd!

Militärpress 3×12 25 kg
Hantelrodd 3×10 9 kg
Marklyft 3×10 30 kg
Liggande benpress 1×10 60 kg + 2×10 90 kg
Bänkpress 3×10 20 kg
Latsdrag 3×10 30 kg
Flyes i kabelmaskin 3×10 10+10 kg
Bicepscurls med hantlar 3×10 6 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s