Julkalendern 2017

Nytt till julkalendern

Det är ju bara lite mer än en månad kvar innan julkalendern här på Nilma I Form drar igång och för någon vecka sedan fick jag hem ett stort, välfyllt paket från Proteinbolaget. Är ni nyfikna? Jag är så förväntansfull över denna kalendern alltså och jag hoppas att ni med är det.

I början av november kommer jag att börja presentera årets sponsorer och det kommer jag att göra på kalenderns Facebooksida (här). På Facebooksidan kommer ni sedan att kunna hitta vinnarna (kommer även presenteras under varje lucka) samt de nya luckorna. Det är absolut inget måste att gå med där men man får en del bra info!

Har ni några frågor? Ställ dem gärna i kommentarerna eller maila nilmaiform@gmail.com så ska jag se till att svara.

En reaktion till “Nytt till julkalendern”

  1. Så kul med julkalender när det är inom träning, kost och hälsa 🙂

    Ja jag längtar också till jul, det är verkligen bästa och mysigaste tiden på året! 🙂

    Ah okej då förstår jag varför ni valt Viared 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s