Allmänt

Nytt från Pandy – Sunny Shakers

Mitt i all nyhetsyra dök det ju upp en ny smak även hos Pandy Protein. Det är dock ingenting jag kommer att smaka på men de heter i alla fall Sunny Shakers och har smak av persika och citron. Precis som deras andra smaker är denna berikad med BCAA, fri från socker och är därmed kalorisnål. Ett nyttigare alternativ!

Jag tycker alltid det är roligt med nyheter och smaken låter ju god men kunde de inte komma på något bättre än shakers igen? Förslag på andra träningstillbehör man kan göra i godisform är hantlar, rep och träningsskor. Bara fantasin sätter gränser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s