Träning

Noll på träningskontot

Nu ska ni få höra! Det är exakt fyra veckor sedan jag tränade sist. Fyra veckor!! Det är nästan så man borde skämmas när man driver en blogg som till viss del går ut på träning. Tre stora saker är orsaken till detta:

  • Köksrenovering – Det har tagit mycket tid och massor med energi. Saker har blivit fel, vi har fått köpa till saker, det blev dyrare än vi hade räknat med och så vidare. Dessutom har vi kunnat använda köket halvdant och knappt hittat underkläderna under all bröte som legat och skräpat under tiden. Den totala sammanfattningen av detta är TRÖTT.
  • Motivation – I allt stökande med köket föll motivationen totalt. Vem orkar bry sig om mat när köket ser ut som ett bombnedslag? Vi har inte frångått LCHF MEN det har blivit mer kolhydrater än tänkt under dessa veckor.
  • Tid – Som ett extra bär på toppen jobbar jag, läser tre kurser samtidigt OCH har praktik på neonatalavdelningen. Mycket nu? Jepp.

Nu är det dock bara på ett igen och vi drar igång redan imorgon med PT-Anna, trots att jag känner mig halvkass. Hoppas inte det är någon skit på gång som kommer gå runt runt resten av hösten och vintern.

En reaktion till “Noll på träningskontot”

  1. Läste i inlägget ovanför att du nu är tillbaka på gymmet, att du hade träffat din PT. Hoppas att träningen kommer igång snart när halsen är bättre 🙂 Förstår att du inte tränat om ni renoverar och dessutom jobbar, pluggar osv. Stor eloge till dig att du orkar jobba, plugga och sköta barn + hem samtidigt 🙂 Jag har inte heller gymmat på ett tag, 1½ vecka sen, pga att jag är så trött och mår dåligt av medicinjusteringar 😦

    Åh ja, Lohio har riktigt god glass, det håller jag med om! 😀 Men man får så lite glass för pengarna man betalar, här kostar de mellan 32-35 kr 😦 En Propud innehåller mer glass och kostar 40 kr, så därför blir det propudglass. 🙂

    Hoppas du får en bra lördag! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s