Träning

Trots värk och förkylning

Igår blev det ett pass med min PT Anna, trots värk i foten och förkylning. Det är ju egentligen bara att inte köra på till 120% så reder det sig men många tycker att om de inte kan ge 120% så kan det lika gärna vara. Vi är olika, tur är väl det!

Det blev i alla fall ett styrkepass med mest fokus på överkroppen. Vi gick igenom lite bröst, biceps, axlar, rygg, ben och rumpa och idag kan jag säga att träningsvärken sitter i biceps och axlar. Det brukar ju bli värst den andra dagen så vi får väl se hur det känns imorgon då.

Vi bestämde också att vi ska träffas en gång i månaden nu fram till december och nästa gång blir det både vägning och mätning. Wihoo!

En reaktion till “Trots värk och förkylning”

  1. Härligt med träning! Man mår så bra av det och sen är det ju även något jag brinner för 🙂 Jag har extremt sug efter gymmet eftersom jag inte har varit där på 2 veckor pga förkylningen. Har ju varit så jäkla förkyld och haft hög feber, halsont och en extrem hosta. Brukar inte träna när jag är förkyld eller halsont, brukar bli värre då plus stor risk för att dra på sig nån hjärtinflammation eller vad det heter. Men imorgon ska jag prova köra ett lättare och kortare pass för att se hur det går, eftersom förkylningen i princip är helt borta förutom envisa hostan..

    Ja den där snickerscheesecaken är så jäkla god! Väldigt omtyckt av både släkt och vänner så den brukar gå åt väldigt fort 😀
    Hoppas ni får en fin fredag! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s