Allmänt

Tjejmilens expo

När det gäller Tjejmilens expo gjorde jag många fel men samtidigt kunde det ha varit bättre upplagt tycker jag. För det första kom vi dit strax efter 17 i fredags, vilket innebar att alla hade slutat jobba, alla som kom utifrån var på väg för att hämta nummerlappar och så vidare, och så vidare. Vi hade dessutom lite bråttom och jag var därmed lite stressad. Kristoffer släppte av mig på ena sidan av Danicahallen och de skulle då vänta i bilen.

Det var inga problem att ta sig till ingången och väl där var det hyfsat lugnt. Det tog mig säkert mindre än en halvminut att få min startlapp och efter att jag hade stoppat i den i väskan styrde jag kosan mot utgången. Jag tänkte att det förmodligen skulle gå ganska snabbt men nej, hela vägen var kantad av olika sponsorer som sålde produkter, företag som visade upp sig och så. Det ser jag bara som en bonus och jag blev lite sugen på både nya träningstights och flipbelt MEN det var så enormt mycket folk på samma yta att jag knappt kunde röra mig framåt. Jag liknade det vid bokmässan och där blir verkligen korvstoppning i vissa gångar. Så ja, jag gav mig inte ens in på att kika åt sidorna utan fokuserade bara på att försöka ta mig ut så snabbt som möjligt – vilket ändå tog bra lång tid.

Så till nästa gång – kom tidigare under dagen MEN det skulle nog inte heller skada med antingen större utrymmen eller färre företag på plats!

En reaktion till “Tjejmilens expo”

  1. Kul att läsa detta inlägg om hur det var på plats på Tjejmilen 🙂 Hoppas de förbättrar de mindre bra sakerna till nästa år eller så 🙂

    Tack för grattisen till oss! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s