Träning

Ben och intervaller

I morse efter jobbet begav jag mig till gymmet igen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle träna eftersom jag måste lägga upp veckan smart, men det slutade med lite intervaller på löpbandet, benstyrka och avslutningsvis ett par minuter på crosstrainern. På lördag är det ju dags för Tjejmilen och det vore ju mindre kul att ha världens träningsvärk när man ska försöka springa.

Dagens pass

Uppvärmning 5 min powerwalk
Intervaller pyramid 1×1 minut (7.5 – 8 – 8.5 – 8 – 7.5)

Inre lårpress 3×12 18 kg
Yttre lårpress 3×12 18 kg
Sittande benpress 3×10 103,5 kg
Goblet Squat 3×12 8 kg
Utfall 3×10 på vardera ben

Crosstrainer 8 min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s