Träning

Med andan i halsen

Jösses, vilken dag det här blev! Vi åkte och handlade och direkt därefter bytte jag om och åkte ner mot stan och träning med min PT. Det skulle dock visa sig att de parkeringsplatser jag tagit hela sommaren nu var ockuperade eftersom alla börjat jobba igen och jag irrade runt i säkert 40 minuter utan att hitta en parkering. Dessutom höll jag på att bli påbackad två gånger. Vad är det med folk? Till slut hittade jag en lucka och sprang mer eller mindre in på Nordic Wellness, 30 minuter sen. Vi fick i alla fall till 40 jobbiga minuter och jag var lite smått illamående när jag gick därifrån.

På vägen hem tänkte jag också passa på att tanka när maskinen säger ”kortet medges ej”. Nähe? Inte riktigt min dag tydligen!

Nu ska jag bara ladda för nattjobb också och ja, någon vila innan hinns inte med.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s