Träning

Malin testar: SH’BAM 45

Det blev visst en paus med gruppträningen redan innan den hann starta. Jag fick lite motivation där i mitten av juni men så kom semestertider, mindre lockande utbud och så vidare. Nu är det dock igång igen och dessutom har de börjat med SH’BAM . Jag testade det för många år sedan, när det var mer eller mindre nytt, men jag kände mig ändå som en nybörjare igår kväll.

SH’BAM är en dansklass med mycket attityd. Just denna var på 45 minuter och om jag inte minns helt fel så är detta den 28:e versionen av SH’BAM. Det kommer alltså en ny koreografi varje kvartal så snart är det väl dags igen.

Under passet blandas house, hip hop och andra dansstilar och man går relativt noga igenom stegen innan man till slut sätter ihop dem och ökar på takten. Det är ett väldigt roligt konditionspass där man kan släppa loss helt.

Jag minns tyvärr inte vad instruktören hette men hon var väldigt bra och jag ser fram emot att köra passet med henne fler gånger. De flesta stegen hängde jag med på bra men så fanns det andra där jag stod som ett frågetecken. Koordinationen alltså! Direkt efter passet anmälde jag mig i alla fall till nästa så nöjd var jag allt.

En reaktion till “Malin testar: SH’BAM 45”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s