LCHF

På ny kula

Okej, nu är det dags! Jag vill få bort både sötningsmedel och till stor del även mejerier från kosten så vi ska göra ett ärligt försök nu. Vi kommer att tillåta ost och smör för annars finns det inte mycket kvar för oss att äta men allt annat ska bort alternativt ersättas av sojaprodukter och/eller kokosgrädde. Dessutom ska vi försöka göra maten så enkel som möjlig eftersom vi annars inte ”orkar” göra den och det då slutar med mindre bra men snabbare alternativ, t.ex stekt korv eller en kebabsallad.

Jag funderar faktiskt till och med på om jag ska ge mig på att skriva matdagbok här en period för att verkligen se vad jag stoppar i mig. Vad tror ni om det? Jag kanske skulle prova veckan ut nu så får vi se. Vad jag äter, vad det innehåller osv och så en uppdatering per kväll! Ja, så gör vi.

Om ni har några frågor eller vill ge några tips är det såklart välkommet, både här i kommentarsfältet och per mail på nilmaiform@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s