LCHF

Matsedeln v.33

Det var ett tag sedan veckans matsedel dök upp här på bloggen men i och med en liten nystart idag så tänkte jag, varför inte? Detta är alltså mejerifritt (förutom ost och smör), socker- och sötningsmedelsfritt, glutenfritt och helt enkelt strikt LCHF (max 20 g kh/dag). Matdagboken publiceras här varje kväll veckan ut om ni är nyfikna. Där står det mer exakt vad jag äter.

Måndag: Blomkålspizza
Tisdag: Köttfärssås med smörstekt vitkål
Onsdag: Stekt kyckling, bearnaisesås, spenat och tomat
Torsdag: Våfflor/pannkakor
Fredag: Tacosallad
Lördag: Stekt fläskytterfilé, smörstekta vaxbönor, bearnaisesås
Söndag: Pannbiffar med broccolimos

Vad äter ni i veckan?

En reaktion till “Matsedeln v.33”

  1. Mums vad goda maträtter! Jag hade kunnat äta varje dag hos er, haha 😀 Jag har aldrig kört LCHF, men försöker hålla mig ifrån gluten som vetemjöl, pasta, vitt bröd osv, men också socker (äter sötningsmedel och nångång godis). Sen kör jag mest på att försöka få i mig protein eftersom jag styrketränar 6 ggr/vecka, och tänker på vad jag stoppar i mig så kcalintaget inte skenar iväg 🙂

    Haha ja jisses, om inte R hade varit med mig på IKEA och Rusta förra veckan så hade jag köpt upp hela affärerna, haha! 😀 😛 Kan vara sådär köpsugen även när jag mår bättre och har stabilare mående, men när jag har maniperioderna är det verkligen extremt! Då vill jag köpa ALLT ;p Bra att vi har våra män som håller koll på oss så vi inte köper allt för mycket 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s