Kost

Matdagbok 14/8

Då drar vi igång med matdagboken här på bloggen. Tanken är att jag ska skriva ner både tider, vad jag äter för mat samt hur mycket. Det blir lite konstigt när jag jobbar men ja, så får det vara för det är ju inget som är tänkt att ändras. 

Frukost kl. 09.15
1 ostplätt + te med 1 msk kokosfett

= 8,25 g protein, 24,25 g fett, 0,8 g kolhydrater

Lunch kl. 11.45
100 g fläskytterfilé
100 g vaxbönor
0,5 dl bearnaisesås
1 msk smör

= 24 g protein, 50 g fett, 6 g kolhydrater

Middag kl. 17.30
Blomkålspizza

= 23,25 g protein, 29 g fett, 7,75 g kolhydrater

Kvällsmål kl. 23
1 kopp te med 1 msk kokosfett

= 0 g protein, 14 g fett, 0 g kolhydrater

Totalt: 55,5 g protein, 117,25 g fett, 14,55 g kolhydrater

Kommentar: Dagsintaget är ju mer eller mindre perfekt. Det är fettintaget som har varit lite, lite högt idag men inget att bry sig om egentligen. Det jämnar ut sig. Det jag strävar efter är 55 g protein, 110 g fett och under 20 g kolhydrater så som ni ser ligger jag bra.

Frukosten hamnade lite väl tätt inpå lunchen också men det beror på två saker. Dels gick jag ju upp senare än jag hade tänkt mig och dels var jag tvungen att äta lunch så tidigt för att jag inte skulle hinna senare.

Jag har haft lite huvudvärk under dagen, troligtvis vätskebrist men kan också vara någon kombination av det och brist på koffein.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s