Träning

Hjulbent och svajig

Igår dök jag in på gymmet alldeles hjulbent och svajig. Träningsvärken var på topp efter tisdagens pass med min PT så det var faktiskt synd att hon inte såg mig. Jag tror faktiskt aldrig att det har varit så illa men men, jag vet i alla fall att jag hade gjort något bra. Hela passet igår blev i alla fall lite halvdant men hellre det än inget alls tänkte jag. Överkroppen stod i alla fall på schemat och tyvärr försvann mina anteckningar med vikter och så men ni får i alla fall läsa vilka övningar som gjordes.

Uppvärmning
10 min lugn takt på bandet

Axelpress
Bröstpress
Axellyft
Sittande Rodd
Latsdrag
Bicepscurls
Tricepspress

En reaktion till “Hjulbent och svajig”

  1. Jag har en hat/kärlek till träningsvärk, främst i mage och ben. Men det är skönt på ett sätt för det är som ett ”kvitto” på att det tagit bra 🙂 Jag ska iväg om ett tag och köra ett bröst- och magpass tänkte jag 🙂

    Hoppas du får en fin lördag! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s