Allmänt

Nytt från Swegmark

Häromdagen dök ett fint paket upp i brevlådan. I samarbete med Swegmark ska jag nämligen testa och recensera denna sport-BH, Movement. Behån ska ha extrem support och passa både inomhus- och utomhusträning. Behån finns i upp till F-kupa och i fem olika färger; rosa, turkos, beige, svart och vit.

Eftersom jag har stor byst och stort behov av stöd ska detta bli jätteintressant. Jag har redan haft den på mig ett par gånger och gillar den såhär långt. En recension kommer inom kort i alla fall så undrar ni något särskilt så är det bara att fråga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s